Volle Maan Gongbad

Bewust terug naar Eden
23-05-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith | 23 Mei 2024 | Volle Maan Gongbad | Bloemmaan

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.
Duur: 1 uur

Thema: Volle Maan, in het bijzonder de Bloemmaan.
Wij hebben in mei de Bloemmaan. Deze dankt zijn naam aan het bloeiseizoen met veel bloemen. Verrukt door de schoonheid van de bloeiende natuur, noemden de oorspronkelijke Amerikanen een Volle Maan ernaar. Voor de Chinezen is deze maan een Drakenmaan, de Kelten noemden dit Heldere Maan, de Wicca's Hazemaan, Cherokees Zaaimaan en in het Zuidelijk halfrond wordt deze maan de Bevermaan of Vorstmaan genoemd. De volle maan staat in het teken Boogschutter. Heb jij een gevoel van avontuur en ben je bereid om de grenzen van jouw leven te verleggen om jouw doelen te bereiken? Dan is deze Volle Maan de tijd voor verbinding met jouw potentieel. De periode van volle maan is een tijd van oogst en manifestatie van je intenties uit het verleden. Wat je eerder hebt gezaaid, kun je tijdens deze maanfase oogsten. Zes maanden voor deze maansverschijning was het Boogschutter Nieuwe Maan en jouw intenties, gedachten en handelingen op dat moment zijn verbonden met wat je in deze fase van je leven weerspiegeld zult zien.

Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau.

De geluiden activeren het parasympatische zenuwstelsel: de rust- en herstelrespons van het lichaam en de frequenties van de instrumenten vertragen de hersengolven, waardoor een droomachtige toestand ontstaat die ons in staat stelt een innerlijke reis te maken waar ons gevoel voor tijd verdwijnt. We zijn dan in staat om mee te drijven en ons mee te laten nemen met de geluiden van de gong. Zoals bij de meeste vormen van genezing, kunnen we soms een emotionele bevrijding ervaren als het lichaam zich overgeeft en loslaat.

Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen.

Kosten € 25,00 per deelnemer
Meer informatie vindt je op onze website: https://www.bewustterugnaareden.nl/

Sat Nam! Sione Vallee
Evenement / Agenda delen: