Energy Healing Circle

4Windsenergy
20-06-2024
15:00
Empe
Gelderland
€444,-
doelgroep korting
ceremonie
community


De ” Energy Healing Circle” is een vervolgtraining op Het Medicijnwiel. Hier kun je je specialiseren in de krachtige sjamanistische healingtechnieken.

Iedereen die het Medicijnwiel bewandeld zal ontdekken dat de weg naar heelwording voortdurend in spiraal-bewegingen gaat. Wij bewegen wij ons voortdurend in een spiraal, zonder begin noch einde in een expansie van zich steeds verder uitbreidende niveaus van bewustzijn en vrede.

Dit traject is een mooie aangelegenheid om nog meer naar binnen te keren om diepere lagen van healing te ondergaan. En leer je tevens hoe je deze nieuwe en krachtige technieken bij anderen kunt toepassen.


In het Noorden(EHC Blok 3): Soul Retrieval : 20-23 juni 2024: Noord
leer je over het onmisbare proces van Soul Retrieval. Met dit proces kun je je diepgaand bevrijden uit de greep van het verleden. Je krijgt weer toegang tot aspecten van jezelf die je op het moment van trauma eerder bent kwijtgeraakt. Je ontdekt hoe diep opgeslagen beperkende gedachten en contracten ongedaan gemaakt kunnen worden zodat er ruimte ontstaat voor jouw werkelijke Zielsbestemming, waarbij nieuwe talenten aangeboord kunnen worden.
Het zal je in deze dagen duidelijk worden dat het als sjamanistisch begeleider van
groot belang is om een nieuwe helende weg voor je cliënt in kaart te brengen en dat je dit doet dmv ceremonie en ritueel.

Evenement / Agenda delen: