Munay Ki Intensive

4Windsenergy
19-12-2024
15:00
Empe
Gelderland
€444,-
ceremonie
healing


Munay Ki bestaat uit een serie van 9 initiaties die afstammen van de grote initiaties die door de eerste medicijnmensen 30,000 jaar geleden tijdens de ijstijd vanuit de Indusvallei naar Amerika zijn gebracht. Deze moedige reizigers waren de Earthkeepers.

Gedurende de tijd dat deze inwoners van berggebieden naar vruchtbaar land migreerden en het ijs in Siberië overtrokken om de bossen van het Amerikaanse continent te gaan bewonen, zijn de leringen door verschillende transformaties gegaan.

De vorm van energetische transmissies die de initiaties in deze huidige tijd hebben gekregen zijn gebaseerd op de initiatiepraktijken van de Inca medicijnmensen uit de Andes en de Amazone van Peru.

Vandaag de dag gaan wij door een nieuwe evolutie als wij deze aloude kennis de 21ste eeuw binnendragen. Een ontwikkeling van ” homo sapiens ” naar ” Homo Lumineus “. De profetie van de Earthkeepers vertelt over een mensenras verschijnend op aarde dat vrij is van angst en verblijft in zijn transcendente natuur. De Earthkeepers begrijpen dat wanneer je je niet langer in de greep van de tijd bevindt, de toekomst als een gigantische hand kan terug reiken om je voorwaarts te stuwen.
Je kunt op ditzelfde ogenblik geïnformeerd worden door dat wat wij mensen zullen zijn over 10,000 jaar.

De Munay ki zal je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven. Zodra je de 9 riten ontvangt, zullen de chakra’s helder worden en je ontwikkelt een regenbooglichaam. Dit gebeurd wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed. Elk chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

In deze Intensive van 19 t/m 22 december 2024:
- zullen we stap voor stap de Rites en hun uitwerking in detail bekijken
- doe je ervaring op door veel te oefenen met elkaar
- Leer je wat het betekent een gewijde ruimte te creëren
- maken we kennis met de Universele archetypen en hoe we hiermee samen kunnen werken
- Elke ochtend beginnen we de dag met een ochtendmeditatie, waarin je de ontvangen archetypen en de krachtbanden versterkt en jouw relatie met de Earthkeepers verdiept.
- Leer je hoe je een aardetekening maakt; een mandala die jouw leven vertegenwoordigt, waarin je jouw levensthema’s kunt verwerken en waar nodig veranderingen in kunt aanbrengen
- maken we een einde aan oude contracten die ons beperken om de juiste stappen te zetten in een nieuwe richting en wordt helder wat je juist wel meer in je leven wilt uitnodigen

Intensief en Liefdevol

Doel is om vol vertrouwen naar huis te gaan en als je wilt, deze rites weer door te geven aan anderen.

Evenement / Agenda delen: