Biodanza Opleiding Antwerpen

Annette Heynderickx
18-05-2024
10:00
De Feniks Deurneleitjes 6 Mortsel Antwerpen
Vlaanderen
€175


“Het zijn van een Biodanza docent geeft ons de mogelijkheid om in elke les het paradijs te scheppen en daarin te vertoeven. Wat een betoverend werk! Biodanza docenten hebben de missie om een beetje meer liefde, schoonheid en vreugde in deze wereld te brengen."

Rolando Toro


De Biodanza school Antwerpen is verbonden aan de Scuolatoro en volgt de richtlijnen die het regelement bevat van dit unieke opleidingsprogramma, dat ontwikkeld is door Rolando Toro Araneda, de grondlegger van Biodanza.

De school stelt ten doel het gedachtengoed van Rolando en de cohesie van het systeem dat hij gecreëerd heeft, te behouden. De school biedt ervaringsgericht onderwijs vanuit de theorie en de methodologie van de vivencia.

In de eerste twee jaren van de opleiding richten we ons met name op persoonlijke groei en ontwikkeling. In het derde jaar wordt de focus verplaatst naar het tranformatieproces van leerling naar docent.

De Scholen die deel uitmaken van de Scuolatoro Coöperatie staan garant voor een hoge kwaliteit van onderwijs, effectiviteit van de methode en het behoud van consistentie van het Biodanza Systeem Rolando Toro Araneda (SRTA).
Evenement / Agenda delen: