Truffel en cacao ceremonie, Eemklooster, Amersfoort

Serene Warrior
15-06-2024
13:00
Eemklooster Amersfoort
Utrecht
€222
vroegboek korting
ceremonie
workshop


Een Truffel ceremonie is een ceremonie waarbij samengewerkt wordt met 'plantmedicijn' (sclerotia) om het bewustzijn te verruimen.
De verruimde staat van zijn, die sommigen tijdens meditatie kunnen ervaren, kan iedereen ervaren tijdens deze ceremonie.

Het is beslist geen 'weg van' ervaring (ik wil vluchten van iets) maar juist een 'naar toe' ervaring (ik ga het aan), die een heel therapeutische werking kan hebben. Je kunt jouw bewustwording, persoonlijke en spirituele groei naar een hoger niveau tillen, inzichten opdoen en werken aan transformatie en heling.

Zo kan je bijvoorbeeld op zoek gaan in jouw lichaam naar de oorsprong van lichamelijke of geestelijke klachten. Heel gericht 'aandacht en focus' of actuele thema's in je leven gaan onderzoeken waar je nieuwe inzichten of antwoorden bij kan gebruiken.
Je kunt ook meer spirituele thema's gaan verkennen zoals; onderlinge verbondenheid, God, universele energie, liefde, jouw doel in dit leven, de werking van het universum, manifesteren, andere dimensies etc.

Met Lynn als ervaren begeleider (zie CV), samen met Elize en in kleine groepjes, bieden wij vooral een veilige, volledig verzorgde setting zodat jij je optimaal kan overgeven en de reis kunt gaan ervaren.

Wij starten met een cacaoceremonie, daarna leiden wij de truffelceremonie in met meditatie en breathwork.
Indien gewenst en nodig, kunnen wij werken met technieken die wij ook in onze workshops gebruiken; bijvoorbeeld breathwork of de-armouring; het lichaam helpen met het loslaten van vastgezette energie in het lichaam. Ook kunnen wij jou helpen spirituele inzichten of kundalini awakening begeleiden.
Wij sluiten af met een heerlijke vegan/ maaltijd en een sharing.
Daarna kan je wanneer jij er aan toe bent weer naar huis. Een bijzondere ervaring rijker!

Wees welkom en bel, app of mail gerust voor meer informatie.

Hartelijke groet,
Lynn
06-29293455
Info@serenewarrior.nl
www.serenewarrior.nl

10% vroegboek korting tot twee weken voor de start
Evenement / Agenda delen: