Vrouwencirkel met klankbad en cacaoceremonie

Wombfulness
17-05-2024
18:30
Zutphen
Gelderland
€40
ceremonie
muziek, zang en dans


Daniëlle Uriël en Marjolein Vos (Wombfulness) nodigen je van harte uit voor een hart- en buikverwarmende Vrouwencirkel met klankbad en cacao op vrijdagavond 17 mei 2024.

Deze avond vullen we met diepe rust en ontspanning. We maken een innerlijke reis met een heilige cacaodrank en prachtige klanken van oa onze stemmen, de helende Keltische harp van Daniëlle, kristallen klankschalen en nog meer prachtige instrumenten. Wanneer we de verbinding met onszelf hebben hervonden en verdiept, dan ontstaat er ruimte om de verbinding met elkaar te maken door middel van haptonomische aanrakingen. Hierdoor zal je hart nog meer openen en ervaar je een gevoel van thuiskomen in jezelf én in een oerbedding van (zelf)liefde en vertrouwen. En uiteraard is er een sharing circle waarbij iedereen de ruimte krijgt om haar stem te laten horen en te delen wat er op dat moment in hen leeft.

Deze vrouwencirkel is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar die het verlangen hebben om hun hart meer te openen voor onvoorwaardelijke Liefde, thuis te komen in hun bekken en die een avond willen baden in een bedding waarin alles van jou welkom is. Als je zwanger bent ben je ook welkom. De cacaodrank zal dan voor jou aangepast worden.
Daniëlle en Marjolein werken al jaren met veel vreugde samen. De combinatie van water/lucht (Daniëlle) en vuur/aarde (Marjolein) werkt heel versterkend en nodigt je uit om jezelf welkom te heten precies zoals je bent.
Evenement / Agenda delen: