Familie Opstellingen

Ank de Groot
29-04-2024
13:30
De Zilk
Zuid-Holland
€90.00


Tijdens een familie opstelling kun je gaan kijken wat de achterliggende oorzaak is van iets dat je dwars zit, je pijn doet of iets anders dat je leven belemmert. Bijvoorbeeld als je het overzicht kwijt bent of het gevoel hebt dat je niet op de juiste plaats staat in het gezin waar je uitkomt. Vaak komt dit doordat je onbewust iets op je genomen hebt vanuit je familie. Je bent dan uit loyaliteit voor iemand uit jouw familie systeem aan het zorgen, in plaats van zorgen voor jezelf.

Door het herkennen en erkennen van de oorzaak, die meestal uit het verleden en bij je voorouders vandaan komt, kan je jouw belemmering gaan helen en loslaten.
Dit helpt en bevrijd jezelf, je voorouders, je kinderen en toekomstige generaties.
Een mooie stap naar een bewustere manier van leven; je komt in je eigen kracht te staan, ondersteund door de onvoorwaardelijke liefde, kennis en wijsheid van je voorouders.

Naast een traditionele familie opstelling kun je ook een opstellingen doen waarbij je innerlijk kind delen kunt opstellen. Delen van jezelf die je aan de kant hebt gezet, door iets wat er in het verleden gebeurt is en nodig was voor jou om je leven dragelijker te maken. Door deze delen weer in jou te integreren kun je weer in je kracht komen, weer bij jezelf, de volwassen persoon die je nu bent.

Ik werk met kleine groepjes waardoor je bijna altijd je vraag kunt indienen. Bij een familieopstelling wordt een aantal deelnemers fysiek opgesteld als representant van de cliënt en zijn familie.

Bij 1 op 1 opstellingen maak ik gebruik van vloerankers(blaadjes) in plaats van representanten. Hier is het effect hetzelfde als van een groepsopstelling, in plaats van representanten ga je zelf (en/of ik) op de blaadjes staan. Ik stem me intuïtief af op jou en jouw verhaal, en laat mij leiden waar ik nodig ben om tot een oplossing, inzicht en heling te komen.

Evenement / Agenda delen: