In lijn met je North Node – Pleiadenportaal 17, 18 en 19 mei 20u

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
17-05-2024
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 44,-
ascensie
nieuwe-aarde


Tijdens de drie lichtverbindingen-activaties op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei (in het Pleiadenportaal) word je meer in lijn met je North Node gebracht, dat waarvoor jij op Aarde bent. Je ZielsPad wordt in een nieuw Licht gezet. In lijn komen met je North Node betekent dat je Ziel meer aan het stuur komt te staan. Je Ziel kan en gaat nog veel meer de leiding nemen dan het nu doet. Je wordt verder geopend voor de ‘taal’ van je Ziel.

Drie avonden achter elkaar vormen we een lichtverbinding. Elke avond word je in dit proces begeleid door een andere audio opname (in totaal dus 3 opnames). Deze opnames zitten vol met Pleiaden-energie-inzicht-bewustzijn en doorgegeven boodschappen en laten je op een nieuwe laag afgestemd raken in je Ziel – Missie – North Node.

Door met veel mensen samen onze aandacht op hetzelfde te richten, vormen we een veld van verhoogd bewustzijn waarin de frequenties en het bewustzijn van de Pleiaden ons makkelijker kunnen bereiken.

Na elke lichtverbinding ontvang je een mail met extra uitleg, inzicht en verdieping, afgestemd op wat er in energie is gebeurd en aangeraakt. Dit helpt je beter te begrijpen wat er in jou is, gebeurt en wordt geopend.

Door dit drie avonden achter elkaar te doen en de verdiepende werking van de begeleidende audio opnames, wordt het veld krachtiger en kan dieper worden geopend, aangeraakt en geactiveerd.

Datum: Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei
Tijd: Elke avond van 20 tot 21 uur
Locatie: Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis

Meer informatie over je North Node, het Pleiadenportaal en de inhoud van deze lichtverbindingen vind je via de link hierboven.
Evenement / Agenda delen: