Kleuroscopie: Color Circle Cafe Maastricht

MijnKleuroscoop
15-05-2024
20:00
Maastricht
Limburg
Vrijwillige bijdrage
workshop


Color Circle Café is voor iedereen die fan is van kleur en niet vies is van een beetje creativiteit.

Https://www.mijnkleuroscoop.nl/color-circle-cafe-maastricht

Iedere eerste zondag van de maand staat het creatief café open voor buurtgenoten van Utrecht voor iedereen die fan is van kleur. Deze keer gaan de deuren open voor buurtgenoten van Maastricht, Bemelen, Cadier en Keer en omgeving.

We worden ontvangen in het kleurrijke clubhuis T.C. Bakkerbosch in Cadier en Keer (2 km van Maastricht, gratis en goede parkeer mogelijkheden).

We starten de avond met een korte kennismaking, een kleurenkaart trekking met daarop een persoonlijke boodschap voor jou en daarna gaan we zelf creatief aan de slag.

Iedere maand staat in het teken van een andere opdracht. Het fijne van creatief bezig zijn met kleuren is dat het helpt je hoofd leegmaken en jij je mag laten leiden door je intuïtie en door wat jouw creativiteit je ingeeft.

Aan het einde is ruimte jouw creatie met de groep te delen en kijken we of jouw creatie nog leuke boodschappen en inzichten voor je heeft. Als kleuroscopiste onderzoek ik dat maar al te graag met jou.


Over Stéphanie

Als diepzielduiker en design ingenieur ontdekte Stéphanie al op jonge leeftijd de kracht en energie van kleur. Ze werkte jarenlang in de wereld van print en kleur. Toen ze jaren geleden in aanraking kwam met kleuroscopie voelde dit direct als thuiskomen voor haar. Met haar liefde en aandacht maakt Stéphanie jou bewust van de impact van kleur op jouw leven en met haar intuïtie stemt Stéphanie af op wat jij nodig hebt.


Aanmelden bij: stephanie@mijnkleuroscoop.nl

Wanneer:
Woensdag 15 mei
Van 20.00-21.30uur

Bijdrage = Vrijwillig
Drankje verplicht en voor eigen rekening direct bij de bar afrekenen.

Locatie: Cadier en Keer, T.C. Bakkerbosch (om de hoek van Maastricht)


Zelf meenemen: Notebook, papier of canvas. Kleurpotloden, stiften en/of krijtjes.


Graag vantevoren bij Stéphanie aanmelden. Stéphanie stelt het café op de hoogte van de komst van het aantal deelnemers.

Aanmelden: stephanie@mijnkleuroscoop.nl


Evenement / Agenda delen: