Tweedaagse workshop. Maak je eigen sjamanen ratel.

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
19-10-2024
10:00
Reesdal IJhorst
Drenthe
€175
workshop


Dit is een tweedaagse workshop: Maak je eigen sjamanen ratel

De sjamanen ratel gebruik je allereerst voor jezelf om in jou eigen verbinding te komen. Door middel van een sjamanen ratel kan je tevens in verbinding komen met de natuur krachten van Moeder Aarde. Het ritmische geluid dat een ratel geeft brengt jou dus in eerste instantie in verbinding met je zelf. Waarna het ritmische geluid jou in een andere staat van bewustzijn brengt en jou connectie met het ‘ hart van Moeder Aarde ‘.

Het handvat van de ratel symboliseert de levens boom en de ratel zelf het universum. De zaden, mais korrels of steentjes vertegenwoordigen de geesten van de voorouders.

Wat is doet een sjamanen ratel voor jou?

Door met de ratel te schudden en daarbij te zingen, worden de voorouders en of jou gidsen uitgenodigd om jou bijstaan tijdens je trancereis. Je kunt de ratel dus ook gebruiken om in trance staat te komen, maar ook om één specifieke hulp te vragen.

Hoe ziet deze tweedaagse workshop er uit?

Je maakt in deze workshop jou ratel vooral op je eigen gevoel en intuïtie. Het hele proces start al bij binnenkomst. Daar krijg je uitleg over.

De eerste dag gaan we bezig met het ontwerp van je ratel. De container moet eerst goed drogen voordat de ratel ( container en de steel ) aan elkaar gezet kunnen worden.

De tweede dag wordt je ratel in elkaar gezet, en krijg je begeleiding bij het beschilderen en versieren van jou ratel volledig afgestemd op jou zelf.

Na afloop van deze workshop ga je met een mooie eigengemaakte ratel naar huis!

Praktische informatie:

Tijd: 10.00 t/m 17.00 uur

Investering: € 175,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Note: Wil je ook lunches tussen de middagen met een eigen gemaakte soep geef dat dan aan bij de aanmelding

De meer prijs voor een lunch per workshop dag is €15,-

Evenement / Agenda delen: