Workshop. Maak je eigen sjamanen ratel.

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
30-11-2024
10:00
't Wheemhuus – Zuidwolde
Drenthe
€175
workshop


In een setting van maximaal 8 personen wordt deze workshop gegeven zodat iedereen maximale aandacht krijgt.

De sjamanen ratel gebruik je allereerst voor jezelf om in jou eigen verbinding te komen. Door middel van een sjamanen ratel kan je tevens in verbinding komen met de natuur krachten van Moeder Aarde. Het ritmische geluid dat een ratel geeft brengt jou dus in eerste instantie in verbinding met je zelf. Waarna het ritmische geluid jou in een andere staat van bewustzijn brengt en jou connectie met het ‘ hart van Moeder Aarde ‘.

Het handvat van de ratel symboliseert de levens boom en de ratel zelf het universum. De zaden, mais korrels of steentjes vertegenwoordigen de geesten van de voorouders.

Hoe ziet deze tweedaagse workshop er uit?

Je maakt in deze workshop jou ratel vooral op je eigen gevoel en intuïtie. Het hele proces start al bij binnenkomst. Daar krijg je uitleg over.

We gaan eerst bezig met het ontwerp van je ratel. Je krijgt voldoende aanwijzingen en begeleiding bij het tot stand brengen van jou ratel. In deze workshop ligt de nadruk op ontspannen wijze werken. Dus geen druk of prestatie, maar heerlijk meditatief aan de slag gaan in samenwerking met de spirituele helpers die deze dag voelbaar aanwezig zullen zijn.

Praktische informatie:

Tijd: 10.00 t/m 15.00 uur

Investering: € 85- inclusief materialen, koffie, thee, en wat lekkers

Lunch niet inbegrepen

Evenement / Agenda delen: