Sjamanendrum bouwen 11 mei 2024

De Poldersjamaan
11-05-2024
10:00
De Groene Hemel AMSTERDAM
Noord-Holland
€ 280
ceremonie
workshop


Sjamanendrum bouwen in Amsterdam
Op onze prachtige natuurlijke locatie in Amsterdam Westerpark bieden we de perfecte setting om jouw Sjamanendrum bouwen werkelijkheid te laten worden. Ontdek de magie van het bouwen van je eigen healing sjamaan trance drum onder begeleiding van zeer ervaren bouwers. Lees hieronder waarom onze klanten zo enthousiast zijn.

Sjamanendrum materiaal
Bij het Sjamanendrum bouwen kun je kiezen uit ronde of eivormige frames gemaakt van in ieder geval wilg en essen. Omdat deze twee houtsoorten het meest geschikt zijn om een stevige goed klinkende drum te bouwen. We hebben een breed scala aan maten, variërend van 40 tot wel 55 cm (met intervallen van 5 cm). Hierdoor is het mogelijk de perfecte drum die bij jou past zelf te maken maken.

Duurzaam materiaal gebruik
Sjamanendrum bouwen met huiden van betrouwbare leveranciers, waarbij geen dieren zijn gestorven voor de huid van je drum. Onze standaardvellen zijn van geit, rund, paard, buffel, hert en eland, omdat deze de beste resultaten opleveren.

PERSON© DRUM
Onze unieke PERSON© drum onderscheidt zich door zijn design en duurzaamheid, wat resulteert in een langere levensduur en een stabielere klank. Ontdek waarom onze drums uitblinken:

Standaard 20 verbindingspunten in plaats van 16.
Geen lijmgebruik bij het bevestigen van de huid op het frame.
Dubbel gevouwen huid op zwakke verbindingspunten of een geregen zoom met 60 tot 80 steken voor dunne huiden.
Voorkomt inscheuren en behoud langdurig een uitstekende geluidskwaliteit.
Ergonomisch handvat met keuze uit een 5-stralen krans of een vierkant kruis voor gelijkmatige spanning.
Evenement / Agenda delen: