Nieuwe maancirkel 8 mei

De Poldersjamaan
08-05-2024
19:30
De Groene Hemel Amsterdam
Noord-Holland
€20
ceremonie
retreat


Nieuwe maancirkel mei
Van “schaduw naar licht” maancirkel Amsterdam
De maan heeft een grote invloed op ons bestaan. Haar cyclische bewegingen beïnvloeden onze omgeving, onze gesteldheid en zelfs onze gedachten. Met nieuwe maan, het begin van een nieuwe cyclus, staat de maan met haar onbelichte zijde, of schaduw, naar de aarde toe. Dit is een uitgelezen moment om onze eigen schaduw of donkere kant te onderzoeken in een maancirkel.
– Wat zijn onze angsten, onze onzekerheden, onze verborgen verlangens? Wat zijn de dingen die we niet willen zien of erkennen?
Door onze schaduw te onderzoeken, kunnen we deze aspecten van onszelf beter begrijpen en accepteren. We kunnen ze transformeren en integreren in ons bewustzijn. Dit is een proces dat moed en inspanning vergt, maar het is ook een geschenk. Elke bewust doorlopen cyclus brengt ons dichter bij onze authentieke zelf.

Bij een nieuw maancirkel komen we samen met gelijkgestemden om elkaar te steunen en te inspireren. We delen onze ervaringen en inzichten, en we gebruiken de energie van de nieuwe maan om onze schaduw te onderzoeken en te transformeren. In een warme en veilige omgeving kunnen we ons openstellen voor wat er in ons leeft. We kunnen ons verbinden met onze innerlijke wijsheid en ons potentieel ontplooien.

Thema mei
De volle maan is op 23 mei in het teken van de boogschutter. De maancirkel Amsterdam zal daarom de thema’s: doelgericht, energiek en vol verlangen en inspanning onderzoeken. Dat doen we op de nieuwe maancirkel bijeenkomst van 8 mei door naar de schaduwen van deze kwaliteiten bij ons zelf te kijken.
Evenement / Agenda delen: