Spirituele avond met Katja Schuurman en Master Oh

Sun Kyeong
24-04-2024
19:00
DeLaMar Theater
Noord-Holland
€39


Master Oh is een spiritueel leraar en Qi meester, die al duizenden mensen van hun (pijn)klachten af hielp. Qi staat voor levenskracht, voor vitale en spirituele energie. Master Oh heeft zijn leven gewijd aan het helpen van mensen om hun gezondheid en geluk te hervinden. Momenteel is hij bezig met zijn derde wereldtournee. Van India tot Mexico, van Canada tot Zuid-Afrika; overal is hij in staat mensen fysiek en emotioneel te helen. En in april komt hij naar Nederland! 
 
Op woensdagavond 24 april is het mogelijk om Master Oh te ontmoeten. Dan interviewt Katja Schuurman hem in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Het concept van de avond is gebaseerd op het programma College Tour: ook het publiek mag vragen stellen en krijgt de kans om persoonlijk advies te ontvangen van Master Oh over fysieke, emotionele en mentale vraagstukken. Vervolgens geeft Master Oh live treatments op het podium en deelt hij energie met het publiek.
 
Master Oh leert je hoe je je geest zo kan trainen dat je bijna vanzelf keuzes maakt voor licht, waardoor je in staat bent negatieve patronen te doorbreken. Hij leert je hoe je je kan verbinden met de altijd aanwezige energie van het universum. Mensen ervaren meer vitaliteit, helderheid, rust en innerlijke kracht, zijn positiever en komen dichter bij zichzelf.

Wil jij kennismaken kennis met de wijsheid, liefde en energie van een van ‘s werelds meest inspirerende spirituele leraren? Kom dan naar ‘An evening with Master Oh’.
 
Woensdag 24 april van 19.00 uur tot 21.30 uur
DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Prijs: €39
Tickets hier verkrijgbaar:
https://delamar.nl/voorstellingen/an-evening-with-master-oh-katja-schuurman/
Evenement / Agenda delen: