Open inloop bij het Rozenkruis

Lectorium Rosicrucianum
19-04-2024
10:00
Rotterdam (Kralingen)
Zuid-Holland
€ 0
gratis
ascensie
nieuwe-aarde


Het universele in ieder mens

Universeel kunnen we vertalen in: over de hele wereld, bij iedereen hetzelfde. Bijvoorbeeld de behoefte aan liefde is universeel. Als we ons op dat universele richten, zullen we het ook steeds meer herkennen in onszelf en in anderen. Het herkennen maakt dat we een diepe verbinding gaan ervaren met de ander.

Aan dat herkennen gaat een zoektocht vooraf, een zoektocht die soms meerder incarnaties beslaat. De reden waarom de zoektocht zo lang duurt, is dat wij ons richten op het hier en nu, op de wereld waarin we leven en zijn. De wereld die we zo goed kennen is een wereld vol tegenstellingen.

Toch is er een verlangen in velen van ons, een verlangen naar het hogere. De kern van dat verlangen ligt in ons hart. In dit verlangen open je je voor een nieuwe realiteit; je wordt als het ware wakker en ziet met nieuwe ogen. Het universele ontwaakt en geeft een diep gevoel van rust, vrede en liefde. In die ervaring lossen alle verschillen op.

Regelmatig staan de deuren van de centra van het Rozenkruis voor je open. Voel je vrij om binnen te komen en kennis te maken. Je kunt een kopje koffie/thee drinken en de boeken bekijken of in gesprek gaan met andere bezoekers.

Datum: 19 april 2024 (10:00-12:00 uur)
Adres: Het Gouden Rozenkruis, Avenue Concordia 102, Rotterdam
Evenement / Agenda delen: