Systeemwijsheid – kennismaken opstellingen

Goedstof met Anne de Bruijn
24-06-2024
19:00
De entresol, een aparte ruimte bij de SooS in Weert
Limburg
€ 35
meditatie
workshop


Wat is jouw plek?
Geen mens en geen gebeurtenis staat op zichzelf. Je maakt deel uit van systemen, in je gezin en andere omgevingen, met collega’s en vrienden. Gebeurtenissen en verbindingen uit het verleden werken diep op je in. Het krachtenveld hiervan beïnvloedt jou grotendeels onbewust, in alles wat je doet en waarom. Zicht krijgen op hoe factoren en symptomen resoneren, kan zorgen voor begrip en inzicht, waardoor patronen kunnen worden doorbroken.

‘waar is dit probleem de oplossing voor?’ ― Marianne Verrijt

Intentie van deze productie is oefenen in het aanboren van je eigen systemische wijsheid; een bron die in je zit. Anne de Bruijn neemt je, vanuit haar eigen ontdekkingsreis in het werken met het magische veld, mee door kleine oefeningen en afsluitend een opstelling. Verkennen van de onderstroom met haar beginselen en oefenen met het inzetten van je lijf als antenne vanuit een verwonderende houding. Je interventie mogelijkheden in je eigen dilemma’s maar ook in die van een ander worden hierdoor vergroot.

meer info via goedstof.nl
Goedstof is een onafhankelijke organisatie om jou te ondersteunen op de weg naar meer bewustwording. De gemene deler van alle 'producties' op onze agenda is het stimuleren van de ontwikkeling van bewust ZIJN. Al proevend onderzoeken wat bij jou past.

Evenement / Agenda delen: