Proeftuin – samen vertragen

Goedstof met Anne de Bruijn
09-06-2024
10:00
Weert - in de entresol van de SooS (aparte ruimte)
Limburg
€ 25
healing
meditatie


‘every single moment is a coincidence’ – Douglas Coupland

Goedstof is een spirituele speeltuin, ook voor Anne De Bruijn en Nicole Smolenaers, die samen altijd intuïtief anticiperen op wat zich binnen een setting aandient. Na ruim 6 jaar en talloze Goedstof producties, beseffen beiden heel goed dat toeval niet bestaat en dat alles omarmd mag worden. Zolang dit in een veilige bedding gebeurt, waarin iedereen mag zijn wie hij/zij is.

Een aantal zinnen die de initiatiefnemers van Goedstof regelmatig tegen elkaar uitspreken: “Wat zou liefde nu doen? Be the monk! Zoom out, zoom out, zoom out. Het enige wat we hoeven te doen, is ons openstellen en overgeven aan ons eigen hogere weten. Echt aanwezig zijn vanuit onze ware essentie en erop vertrouwen dat de weg zich als vanzelf ontvouwt.”

Deze 'productie' staat in het teken van die vibe. Een moment om samen te spelen met energie en om in de vertraging te gaan, zodat we ons verbinden met wat is. Net zoals je een avond sporten kan plannen, mag je ook je rust en mediatieve momenten plannen. Even tijd nemen voor jezelf om uit te zoomen en daardoor juist dichter bij jezelf te komen.

Meer info vind je op de website van Goedstof.
Evenement / Agenda delen: