Ayurveda opleiding

Indalo Yogacentrum - Holistisch centrum - Christa en Jacques Lut
09-11-2024
09:30
Elst
Gelderland
€ 1560,-
healing


Welkom in de wereld van de Ayurveda

Op zaterdag 9 november 2024 start de Holistisch therapeutische Beroepsopleiding Ayurvedische drukpunt (marma) massage 2024-2025.

Ayurveda is een woord uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'kennis van het leven', de Indiase geneeskunde dateert uit de Vedische periode. De essentie van Ayurveda berust op de leer van de vijf elementen, waaruit ook het lichaam bestaat: ether, lucht, vuur, water en aarde. Door middel van diverse massagehandgrepen, drukpunttechnieken (marma's) gecombineerd met natuurlijke warme basisolie aangevuld met etherische olie, leer je in 13 dagen een totale ayurvedische lichaamsmassage te geven! We oefenen in tweetallen op massagetafels, zodat je tijdens de opleiding ook zelf gemasseerd wordt.

13 zaterdagen van 09.30-16.00 uur, verspreid over het opleidingsjaar, periode 9 november 2024 – 28 juni 2025 (examen). Het zal in alle opzichten een fantastisch en bijzonder opleidingsjaar zijn, een jaar van transformatie, groei en ontwikkeling en uiteraard volop genieten!

De holistisch therapeutische Beroepsopleiding Ayurvedische drukpunt (marma) massage is een unieke jaaropleiding!
Je hebt geen specifieke kennis of (voor)opleiding nodig. Iedereen heeft het vermogen om deze prachtige holistische vorm van masseren verder te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je praktijk.

Inschrijving/informatie:
Uitgebreide informatie over alle data, tarieven, inschrijving en meer kun je terugvinden op onze website www.indaloyogacentrum.nl.
Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Groepsgrootte: maximaal 8 personen. In overleg is gespreide betaling mogelijk.


Lieve groet,
ChristaIndalo Yogacentrum
Holistisch centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling,
Beroepsopleidingen - Cursussen - Workshops - Behandelingen

Aureus 93, 6661 SG Elst (Gld)

Telefoon: 0481372106 / 0643848093 (WhatsApp / sms)
Email: christa.jacques.lut@hetnet.nl / christa@indaloyogacentrum.nl
Website: www.indaloyogacentrum.nl
Evenement / Agenda delen: