De ervaring van Pranic Living

Annie Fens
28-04-2024
15:00
De Harmonie in Terheijden
Noord-Brabant
€ 15,00
networking
Uncategorized


Brahman Menor begon ooit als bodybuilder, tilde honderden kilo’s en hield zich aan een calorierijk dieet. Door een spirituele ervaring maakte hij een 360 graden ommezwaai in zijn leven om vervolgens op zoek te gaan naar de juiste voeding voor zijn lichaam. Hij probeerde allerlei diëten en kwam uiteindelijk uit bij zijn ultieme manier om zich te voeden: Pranic Living.
Hij leeft van Prana, de levensenergie die overal om ons heen is. Je kan het ook Bron Energie noemen. Deze energie kan opgenomen worden door onze cellen en onze cellen en lichaam voeden.
Ondertussen drinkt en eet hij al 5 jaar niet meer. Brahman spreekt over zijn missie om iedereen te laten geloven dat het lichaam tot veel meer in staat is dan wat we geleerd hebben, omdat het lichaam zowel mentaal als fysiek bewuster is dan we denken. Brahman is er van overtuigd dat het lichaam zelf ziektes zou kunnen helen, wanneer wij op celniveau ons lichaam zouden her-programmeren.
Ook heeft hij zijn boeken bij; “Pranic Living, leven vanuit je essentie”, met de Menor methode. Meer info: https://brahmanmenor.com/boek/
Aanmelden via annie.shiva@gmail.com of 06-53776005
Locatie : Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden
Tijd: 15:00 uur tot 17:00 uur, inloop 14:30 uur (pauze + 16:00 uur)
Entree: € 15,00 p.p. contant betalen bij de kassa, aub gepast betalen b.v.d.
Meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens
076-8871933, 06-53776005, per e-mail info@anniefens.nl www.anniefens.nl
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen! (Het zijn besloten bijeenkomsten.
Er kunnen geen rechten aan uitspraken van de gastsprekers worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt bij deze bijeenkomsten)
Evenement / Agenda delen: