Kirtan Koers | Het pad van mantra (4 daagse cursus)

Mandira Utrecht
04-10-2024
13:00
Maliebaan 70 a Utrecht
Utrecht
€220
muziek, zang en dans
workshop


Kirtan Koers | Het pad van Mantra
Cursus in mantra zingen


☆Wat gaan we doen?

In deze beginnerscursus van 4 vrijdagmiddagen ga je ervaren wat mantra zingen doet en leer je hoe je het kunt gebruiken als actieve meditatie in je dagelijks leven. We werken met verschillende facetten van het zingen. Het is deels stembevrijding, deels meditatie & energetisch werk.

Je hebt geen ervaring nodig met zingen en je hoeft niet “mooi” te kunnen zingen. Het gaat met kirtan erom dat je expressie geeft aan je innerlijke wereld, d.m.v. je stem. Het kan spannend voelen om je stem te gebruiken als je dat niet gewend bent. Alles wat dat in jou aanwakkert kun je mee “werken(mediteren)” tijdens het zingen.

Er zal het e.e.a. worden uitgelegd maar vooral gaan we ervaren wat het doet en hierover uitwisselen met elkaar.


☆Wat kun je verwachten?
- ontdekken wat mantra is en wat het voor je kan doen
- betekenis van de meest voorkomende mantra’s
- stembevrijding
- innerlijk werk
- meditatie
- ervaren van de stilte (daar liggen de antwoorden)
- werken met chakra’s
- licht ademwerk
- diepe verbondenheid in de groep door samenzang
- Q&A


Wil jij jezelf op een dieper niveau ontmoeten? Ervaar dan tijdens deze 4 daagse cursus wat mantra zingen voor jou kan doen en hoe simpel het kan zijn om in je dagelijkse leven te integreren. Tijdens deze 4 dagen is alles wat er beweegt in jou welkom om mee te nemen in het zingen.


Heb je vragen? mail mij dan via info@mandira-utrecht.nl

Wees welkom.☆Over Marc
Sinds 2016 is Marc actief met mantra zingen en heeft inmiddels heel wat uren in het zingen mogen ervaren. Zowel in kleine cirkels, als grote groepen, op festivals en bij concerten. In verschillende vormen begeleid Marc cirkels en heeft hij zichzelf zowel ontwikkeld als muzikant/zanger als mens door te blijven zingen. Het heeft zijn leven veranderd in de meest positieve zin.

Marc is afgestemd op de groepsenergie en is fijngevoelig om te zien wat er nodig is in een groepsproces. Naast dit heeft hij een intensieve bewustzijnstraining ondergaan van 2016 - 2018. Hierbij heeft hij o.a. geleerd met aandacht en bewustzijn in een groep aanwezig te zijn. Sinds 2020 is hij actief als mantra muzikant bij Mandira en op andere plekken in en rondom Utrecht.☆PRAKTISCH INFO☆


☆Data die we samenkomen:

Vrijdagmiddagen
4 & 18 oktober
15 & 29 november

☆Tijd: 13:00 - 16:30


☆Bijdrage voor 4 middagen:
€220,-

We willen de groep niet te groot maken zodat er voldoende aandacht voor ieder individu is.
Er is plek voor 10 deelnemers
Aanmelden kan via deze link
https://hipsy.nl/shop/50126-kirtan-koers-het-pad-van-mantra-4-daagse-cursus


☆Annuleringsvoorwaarden
Na aankoop van tickets liggen eventuele risico’s m.b.t. annulering van deelname bij de deelnemer zelf. Refund is hierbij niet mogelijk. Wel kunnen wij bij uitzonderlijke gevallen kijken of wij een tegoed bieden voor een vergelijkbaar evenement. Bij annulering van deelname verzoeken we in eerste instantie de deelnemer zelf het ticket aan te bieden in het evenement(of in eigen kringen) voor overname. Bij uitzonderlijke gevallen kan er contact worden opgenomen met Mandira via info@mandira-utrecht.nl


☆Parkeerinfo:

Van maandag t/m zaterdag is er betaald parkeren bij Mandira.
Op 5 minuten lopen (aan de Wolter Heukelslaan) is het goedkoper parkeren.
Zon- en feestdagen gratis voor de deur.
Vind meer info over tarieven hier: https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/parkeren/parkeren-bezoeker/parkeerplattegrond/

☆Bereikbaarheid
Zowel met auto als met OV is Mandira goed en makkelijk te bereiken. Er gaan elke paar minuten bussen van en naar CS. Ook met de OV-fiets kun je er binnen 10 min zijn vanaf CS.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


☆Over Mandira Utrecht
Mandira Utrecht is centrum voor bewustwording en spirituele genootschap die ruimte biedt voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.
Mandira bevindt zich in een monumentaal pand gelegen aan de Maliebaan in Utrecht en biedt haar ruimte voor bijeenkomsten gericht op bewustwording en spiritualiteit.
Meer info (en statuten) vind je op www.mandira-utrecht.nl


Evenement / Agenda delen: