Klankschaal Edelsteen Healing

San Bao Skin Beauty Healing Rituals
20-04-2024
10:30
Zoetermeer
Zuid-Holland
€33,00
healing
meditatie


Mensen bestaan voor 60-70% uit water en water transporteert trillingen en vibraties 4x sneller dan lucht. De klankhealing zorgt voor ontspanning en is effectief bij stress, pijn, vermoeidheid, verdriet, angst en bevordert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Iedere lichaamscel wordt als het ware gemasseerd door de vibraties van de schalen en andere instrumenten.
De klankschalen tillen je als het ware op en kunnen onze hersengolven in de slaapstand (zgn Deltastaat) of zelfs in de Theta (meditatieve staat tussen waak en slaap) brengen, waardoor je het gevoel van tijd, zwaarte en kracht kan verliezen en je in een natuurlijke staat van denken komt. Het brengt je in een staat van “ik ben”.
De klankhealing zorgt ervoor dat lichaam, ziel en geest weer een harmonisch geheel vormen. De klanken gaan daarheen waar nodig en je kan je na de healing energiek voelen, maar tijdens, of na de sessie kan je je ook minder goed voelen. Dit kan te maken hebben met de blokkades op fysiek, emotioneel of spiritueel gebied.
De gong, klankschalen en andere instrumenten kunnen helpen bij het opheffen van die blokkades. Er zijn hier meestal wel meerdere sessies voor nodig.
De trillingen, positieve intenties, gevoelens en emoties kunnen materie en structuur beïnvloeden en verbeteren. De klankhealing wordt met een liefdevolle intentie gegeven en zet de healing kracht bij.

De ruimte is open vanaf 10.00, 10.15 echt aanwezig zijn. Duur: 10:30-12:30.
Neem een eigen matje, dekentje en kussentje voor onder je hoofd, mee. Trek makkelijke kleding aan.
Evenement / Agenda delen: