Astrologie en ontwikkelingen in de wereld – Karen Hamaker

Op Hodenpijl
26-06-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe wetenschap
nieuwe-aarde


Op woensdag 26 juni is Karen Hamaker-Zondag, Doctorandus, onderzoekster, schrijfster en astroloog, te gast voor een lezing ‘Astrologie en ontwikkelingen in de wereld’.

De serieuze astrologie ziet patronen en tendensen op basis van millennia lang cyclusonderzoek, zowel in persoonlijke horoscopen als in horoscopen van landen, organisaties, bedrijven en meer. Wat kunnen we op basis daarvan zeggen over onze tijd? Jouw lot en dat van de wereld liggen niet vast; elke tendens heeft meerdere uitwerkingsmogelijkheden. Die gaan we verkennen om te zien wat zich nu en in de komende tijd gaat aandienen, en hoe die inzichten, gecombineerd met kennis van de geschiedenis en de actualiteit, ons kunnen helpen koersen in deze indringende tijd. Een eye-opener!

Drs. Karen Hamaker-Zondag geeft leiding aan Asfaloth Opleidingen, waaronder opleidingen in de astrologie en in de Jungiaanse psychologie vallen. Ook werkt ze als extern adviseur voor het bedrijfsleven op het gebied van maatschappelijke, economische en financiële ontwikkelingen. Vanuit haar decennialange onderzoek heeft ze cursussen samengesteld over machtsstructuren in de wereld, de achtergronden van de financiële wereld, de achtergronden en dynamieken van de huidige crisis, en nog veel meer. Daarin combineert ze deze kennis met inzichten uit de psychologie, en met astrologische cycli. In haar podcast met Jorn Luka heeft ze daar een inkijkje in gegeven. Karen is een internationaal bekend en geliefd spreekster, schreef 36 boeken en schrijft regelmatig voor verschillende tijdschriften, waaronder Mantra.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 49,-
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: