Quantum Verjonging: Fysieke en spirituele regeneratie – Drs. Roy Martina

Op Hodenpijl
12-06-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 29.-
healing
workshop


Ontdek de nieuwe Quantum sleutel tot regeneratie (herstel en verjonging) van lichaam en geest tijdens deze betoverende avond onder leiding van de gerenommeerde Drs. Roy Martina. Deze unieke lezing is niet slechts een informatieve bijeenkomst; het is een poort naar transformatie en zelfontdekking.

Frequenties zijn de blauwdruk van de schepping
Stap uit de begrensde 3-dimensionale realiteit van alledag en ontdek hoe je veel meer bent dan een fysiek wezen.
Roy Martina, holistisch spiritueel arts met 45 jaar ervaring, neemt je mee door de sluiers van bewustzijn, waarbij je leert de verborgen krachten in jezelf te ontsluiten.

Pijnappelklier Ontsluierd:
De pijnappelklier is een kleine, kegelvormige endocriene klier die diep in de hersenen is genesteld. Hoewel klein van formaat, heeft het een enorme betekenis.

Wat maakt de pijnappelklier zo speciaal? Onder andere de belangrijke fysieke functie: zijn rol in het reguleren van verschillende hormonen, met name melatonine, dat onze slaap-waakcyclus beïnvloedt en onder andere een rol speelt bij de seksuele rijping en bij verschillende biologische ritmen.

Daarnaast wordt de pijnappelklier al eeuwenlang beschouwd als een energetisch centrum dat de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus mogelijk maakt. Het is het fysieke ankerpunt van het zesde chakra, dat verantwoordelijk is voor intuïtie, inzicht en de verbinding met hogere spirituele dimensies.

Een gezonde pijnappelklier wordt vaak geassocieerd met verhoogde helderheid van denken, een diepere meditatieve staat en verbeterde spirituele ervaringen. Daarom is de pijnappelklier uitermate belangrijk voor jouw spirituele ontwaking.

Onze moderne levensstijl, blootstelling aan giftige stoffen en stress, kan de pijnappelklier calcificeren, wat zowel de spirituele als de fysiologische functies kan belemmeren.

Pineal Tuning
Tijdens deze ontdekkingsreis onthult Roy Martina het belang van het koesteren en beschermen van je pijnappelklier. En hoe je de pijnappelklier kunt ontgiften en decalcificeren en daardoor activeren. Hij deelt inzichten over hoe de door hem recent ontwikkelde baanbrekende QuantumDrops specifieke frequenties gebruiken om deze interdimensionale klier te ondersteunen en te activeren.

De magie zit in onder andere in de frequenties. Gebaseerd op de ontdekkingen van pioniers zoals Masaru Emoto, die aantoonde dat frequenties de structuur van water kunnen veranderen, heeft Roy Martina specifieke frequenties geselecteerd om te interageren met de energiecentra van het lichaam. Deze frequenties, in combinatie met de therapeutische voordelen van CBD-olie, vormen de krachtige formule van QuantumDrops.

Ervaar het tijdens de lezing
Je kunt bij de registratie 1 druppel QuantumDrop Pineal Tuning CBD-olie op je tong krijgen als voorproefje hoe goed jij de hoge frequenties kunt vasthouden.

Verlaag je Biologische Leeftijd:
Daarnaast deelt Roy Martina niet alleen diepgaande studies over vitaal ouder worden, maar onthult hij ook persoonlijke geheimen over hoe hij op zijn 70ste nog steeds een opmerkelijke vitaliteit ervaart. Roy’s eigen levensverhaal is een levendig voorbeeld van de principes die hij onderwijst. Op een leeftijd waarop velen met pensioen zijn, schittert Roy met een energie die inspirerend is. In deze bijzondere onthulling deelt hij niet alleen wetenschappelijke inzichten maar ook zijn praktische benadering van een gezonde levensstijl en de mindset die bijdraagt aan een jeugdige leeftijd.

Leer van zijn ervaringen en ontdek hoe je, ongeacht je kalenderleeftijd, een vitaal en vervuld leven kunt leiden. Roy Martina neemt je mee op een reis door zijn eigen ontdekkingen, uitdagingen en triomfen op weg naar een levensstijl die de biologische leeftijd daadwerkelijk verlaagt. Ontdek hoe je zijn methoden kunt integreren in je dagelijks leven en geniet van een gezondheidstoestand die je misschien niet voor mogelijk hield. Dit is niet alleen een lezing over theorieën; het is een kans om te leren van iemand die zijn eigen leer in de praktijk brengt en er de vruchten van plukt.

Laat de gangbare educatie achter je en omarm een nieuw pad van begrip, specifiek gericht op het bevorderen van vitaliteit en het verhogen van de levenskwaliteit.

Prijs lezing: € 29,-
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 56,50
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: