Oceaan van Liefde (lig)concert – Margaretha de Vries, Rene van Collem, Dennis Kivit

Op Hodenpijl
08-06-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 35,-
healing
muziek, zang en dans


Wat een uniek concert met een bijzondere samenstelling: een Healer uit de Happinez, een klanktovenaar en een zanger met een magische stem!

Samen verzorgen zij een oceaan van liefde, een avond die je met liefde zal overspoelen, waarbij je weer heerlijk bij jezelf thuis kunt komen.

Liggend of zittend zul je bij dit hartverwarmende concert de engelen om je heen voelen, en zal je op deze prachtige locatie jouw bron van helende Liefde ervaren.

Medium en healer Margaretha de Vries ziet met haar hart. “Toen ik 3 maanden oud was, verloor ik door een noodlottige val bijna mijn hele gezichtsvermogen. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en invoelend vermogen bovengemiddeld ontwikkeld. Fysiek kan ik bijna geen licht zien, maar energetisch en innerlijk neem ik juist veel waar. Je zou kunnen zeggen dat voelen en helen vanuit mijn hart mijn éerste natuur is geworden. Ik voel en heel waar de blokkades bij iemand zijn en waardoor het licht en de liefde nog niet vrij kan stromen vanuit het hart. Mijn gave is, als je het zo wil noemen, dat ik bij mensen hun pijn en verdriet kan zien, voelen en helen maar gelukkig ook waar het licht en de liefde wél schijnen. “

Sex, Drugs & Rock ‘n Roll ; Rene van Collem heeft het allemaal meegemaakt. Als professioneel drummer heeft hij onder andere gespeeld met Doe Maar, Spargo en Powerplay. Toch was het niet allemaal zo mooi als het lijkt. Na 30 jaar verslaafd te zijn geweest aan drugs, is van Collem nu coach-en-counseler-bij-verslaving en heeft zijn podcast inmiddels de miljoen views overschreden. En vele Nederlanders op het juiste spoor gezet van heling.

Zanger en gitarist Dennis Kivit integreert de kracht van stilte en meditatie wat resulteert in unieke geleide meditatieconcerten waarbij de focus ligt op het creëren van een eenheidservaring voor het publiek vanuit een plaats van innerlijke stilte en verbinding. Door zijn toewijding aan het pad van bewustzijn en heelheid, heeft hij een unieke niche gecreëerd die muziek, meditatie en persoonlijke groei samenbrengt.

Hun levensverhaal is een inspiratie voor iedereen die streeft naar een evenwichtig en vervuld leven.

Laat je meenemen op een reis naar heelheid, innerlijke rust en pure levensvreugde.

Indien je graag wilt liggen, vragen we je om zelf een matje, kussen en dekentje mee te nemen.

Prijs concert: € 35,00
Prijs concert incl maaltijd: €62,50
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: