Verloren beschavingen, teruggevonden bewustzijn – Peter Toonen

Op Hodenpijl
29-05-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe wetenschap
nieuwe-aarde


Op woensdag 29 mei geeft Peter Toonen een lezing over verloren beschavingen, een teruggevonden bewustzijn. Een verhaal over raadsels van oude beschavingen op Aarde en hoe we er nu van kunnen leren.

In de ruïnes van oude beschavingen ontwaken we tot een dieper bewustzijn, verbonden met onze voorouders. Hun geavanceerde technologieën zijn fundamenten voor onze huidige kennis. Onze moderne technologie weerspiegelt deze wijsheid. Dit herontdekte bewustzijn groeit niet alleen uit oude teksten, maar ook uit onze relatie met de aarde en elkaar. De lessen van het verleden inspireren ons om een toekomst te bouwen met respect voor tijdloze verbondenheid. Zo bieden de verloren beschavingen ons de sleutels tot zelfkennis en een pad vooruit, geworteld in hun nalatenschap.

Peter Toonen (Hilvarenbeek, 1958) is trainer, coach, inspirator, verteller en schrijver.
Hij geeft lezingen over uiteenlopende onderwerpen en workshops met name over je zelfhelend vermogen. Peter studeerde andragogie aan de Universiteit Utrecht, een specialisme binnen de sociale wetenschappen dat tot doel heeft de volwassen mens bij te staan in de ontwikkeling tot mondigheid, autonomie, humaniteit en verantwoordelijkheid.
Hij heeft een praktijk in personal coaching en was vele jaren eigenaar van en hoofddocent aan de opleiding Energetisch Coaching in Doorn, Baarn, Utrecht en Roosendaal.
Hij is al dertig jaar schrijver voor diverse tijdschriften en van een tiental boeken, waaronder ‘Opgesloten in een piramide’ (2018) en in 2022 samen met Käthie Schene en Milo Scheeren het boek ‘Ontwijken of ontwaken’, dat in 2023 ook in het Engels uitgebracht is.

Door zijn boeken en workshops over de kalenders van de Maya’s werd hij landelijk en ook internationaal bekend als ‘2012 deskundige’ en trad hij op in vele landelijke radio- en tv programma’s. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn onderzoekswerk in de grenswetenschappen. In 2020 was hij medeoprichter van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Hij was tot begin 2023 anderhalf jaar lang een vaste interviewer voor Café Weltschmerz en is te zien op veel andere YouTube video’s en podcasts. Vanaf zomer 2019 schrijft hij voor Spiegelbeeld Magazine en vanaf zomer 2022 voor De Andere Krant.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: