Klankreis – Chrystal Glow

Op Hodenpijl
26-05-2024
14:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 25,-
healing
muziek, zang en dans


Op zondag 26 mei geven Siem en Alida een klankreis Op Hodenpijl. In je innerlijk bewustzijn staat de tijd stil, voel je jezelf in diépere lagen. In deze klankreis ontvangen we je daar, meditatief en mysterieus. We dagen je uit het denken even uit te schakelen en de gevoelslagen van de binnenwereld in te gaan.

De fluwelen frequenties van de flügelhorn dansen en vloeien samen met de klanken van gongs, klankschalen en een breed palet aan symfonische percussie. De kracht van klank in subtiele soundscapes en intuïtieve melodieën.

Siem Ranoesetiko speelt al van jongs af aan slagwerk en percussie. Zijn handelsmerk is zijn spontane, vrije en creatieve geest. Hij werkt met grote regelmaat samen uiteenlopende musici waaronder Ton Snijders, Atzko Kohazhi, Jyoti Verhoeff , Fraukje Weishaupt, Jacqueline van Koolwijk, Nicole Schmaloer, Renske Beguin, Ute Kreidler, Norma Brooks, Aura Bouw, Mike del Ferro, Emiel Scholsberg , Herman Onnen en Eddy Koopman, waarmee hij zowel op het podium als in de studio mee samenwerkte.

Alida holwerda is bugeliste, studeerde bugel en orkestdirectie aan het conservatorium Alkmaar, was concertmeester bij het Noordhollands Fanfare Orkest, en dirigeerde jarenlang talloze blaasorkesten in Noord-Holland. Ze startte een praktijk en een holistisch centrum, Wakker bewust zijn in Alkmaar, geeft individuele sessies, workshops en trainingen met als kern; bewust zijn en bewustzijnswetenschappen.
Sinds een aantal jaren is ze met haar instrument een andere weg ingeslagen. Een vrije, niet aan akkoorden of bladmuziek gebonden vorm van musiceren die de mogelijkheid geeft spontaan en in het moment af te stemmen op sfeer en emotie.

Kom uitgerust zodat je tijdens de ontspanning in jezelf Aan-Wezig kan blijven. Dan kan het eenvoudiger zijn je binnenwereld en gevoelens bewust te ervaren en gedachteloos diep in in jezelf afstemmen.

Als de laatste klanken wegebben is er ruim tijd om na te voelen.

Prijs concert: € 25,-
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: