De heilige vier-eenheid en emoties – Vera Helleman

Op Hodenpijl
08-05-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
networking
nieuwe wetenschap


In deze lezing zal emotie-expert Vera Helleman je meenemen naar de energetische logica van emoties en hun rol binnen onze co-creatieve werkelijkheid.

Emoties, vaak gezien als lastig, hebben de bijzondere functie van tolk tussen ons bewuste brein en ons essentiële Zelf. Zij brengen naar ons bewustzijn wat onbewust was en aan bod is om te transformeren. En.. ze vertellen er ook nog eens bij hoe je dat het beste kunt doen!
Emoties, gevoelens, instinct en intuïtie vormen de brug naar een holistische leven en het is nu tijd deze wonderlijke raadgevers weer te omarmen.

Vera Helleman is schrijfster van de emotie encyclopedie, onderwijst al jaren emotieleer en heeft al tientallen EmotieCoaches opgeleid. Zij zal je in haar lezing de beginselen van de emotieleer overdragen. Ook is er ruimte voor persoonlijke vragen die in het licht van haar visie zullen dienen voor verdiepende inzichten rondom ons gevoelsgereedschap.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Evenement / Agenda delen: