Lezing – Jucelino da Luz

Op Hodenpijl
02-05-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 35,-
ceremonie
healing


Lezing: the highest spirituality at the service of earthly reality - Jucelino da Luz

In samenwerking met Anna Verwaal mogen we op donderdagavond 2 mei een zeer bijzondere gast ontvangen: professor Jucelino Nóbrega da Luz uit Brazilië. Hij maakt een tournee door Europa en doet voor het eerst Nederland aan.

Jucelino da Luz wordt beschouwd als het grootste medium ter wereld met een uniek vermogen om toekomstige gebeurtenissen nauwkeurig te voorspellen, zowel mondiaal als voor individuen. Je zou hem kunnen omschrijven als een combinatie van Edgar Cayce en Nostradamus van onze tijd.

Zijn waarschuwingen kunnen en hebben veel rampen en persoonlijke tragedies voorkomen. Zijn uitgebreide kennis komt niet alleen voort uit zijn studies taalkunde, filosofie, rechten en milieuwetenschappen, maar zeer zeker ook uit zeer spirituele bronnen waarmee hij op zevenjarige leeftijd in aanraking kwam. Terwijl hij met andere kinderen speelde, verscheen er een grote lichtbol. De andere kinderen renden weg, maar hij raakte het aan en twee jaar later had hij profetische dromen over gevaren die mensen die hem onbekend waren, bedreigden. Onder leiding van spirituele mentoren leerde hij met zijn astrale lichaam door tijd en ruimte reizen terwijl zijn fysieke lichaam sliep. Dit vermogen is zijn levenswerk geworden.

Daarnaast is Jucelino da Luz een begaafd spiritueel genezer en is hij sinds 1969 meer dan 4 miljoen keer geconsulteerd. Hij beheerst verschillende technieken, waaronder spirituele chirurgie.
Jucelino zal zich deze middag richten op een aantal thema’s met betrekking tot Nederland en Europa en we krijgen dieper inzicht in de grote veranderingen die plaatsvinden op de aarde nu en hoe we hierop kunnen reageren op spiritueel, mentaal en fysiek niveau.
Zijn lezing in het Engels is goed te volgen.

Meer over Jucelino da Luz
In één nacht kan hij wel negen voorspellende dromen hebben over klimaatrampen of politieke gebeurtenissen, en dit zes op de zeven nachten.
Om de betreffende problemen te voorkomen en te proberen op te lossen, worden er vervolgens brieven gestuurd naar de betrokken mensen en hoge functionarissen die waarschijnlijk de gevolgen ervan zullen ondervinden en zo de mogelijkheid hebben om de loop der dingen te veranderen. Alle door Jucelino verzonden brieven gaan systematisch naar een notaris om de datum van indiening te bevestigen.

Tot zijn vele voorspellingen behoren de terroristische aanslagen van 11 september 2001. Hij was de enige ter wereld die de gebeurtenissen voorspelde en dat deed hij al in 1989. Vanaf die datum stuurde hij talloze brieven naar de Amerikaanse autoriteiten. Hij voorspelde ook de moord (ja, moord) op Lady Di, de aanslagen in Madrid, de tsunami van 2004 in Indonesië, de brand in de Notre Dame in Parijs en de branden die Australië teisterden. Net als Edgar Cayce voorspelt Jucelino dat ‘de ruïnes van het Atlantis-continent ontdekt zullen worden’ en ‘ongeveer een derde van Japan onder water zal komen te staan’. Op zijn website kun je hier meer over zijn voorspellingen lezen. Hij publiceert regelmatig nieuwe voorspellingen.
Jucelino is de auteur van meer dan 100.000 voorspellingen en zou inmiddels bijna 17.000 brieven hebben verzonden.
Zijn voorspellingen komen voor minstens 70% en soms tot 97% uit en zijn van ongelooflijke precisie. Het nauwkeurigheidspercentage van voorspellingen daalt tot 70%, omdat mensen reageerden en de juiste beslissingen namen om hun toekomst op tijd te veranderen. Hij heeft al honderden interviews gegeven aan vrijwel alle persorganen in Brazilië, televisie- en radioprogramma’s, kranten, tijdschriften, internet en een indrukwekkende vermelding in kranten over de hele wereld.

Daarnaast schrijft hij boeken, geeft hij wereldwijd cursussen en lezingen en is hij spiritueel adviseur van verschillende nationale en internationale beroemdheden, politici en opiniemakers. Hij heeft contact met verschillende regeringen, politici, showbizzsterren, NASA, paus Franciscus, maar ook gewone individuen zoals jij en wij! Hij is het niet die kiest, hij staat volledig in dienst van de welwillende en liefdevolle kracht die we het Goddelijke kunnen noemen.
Jucelino’s werk heeft tot doel zijn voorgevoelens zoveel mogelijk te verspreiden om moeilijke gebeurtenissen te voorkomen en mensen de mogelijkheid te bieden meer bewustzijn en verantwoordelijkheid te ontwikkelen ten aanzien van hun eigen bestaansvoorwaarden. In deze unieke periode van grote onrust verdient de mensheid het om te weten wat haar te wachten staat, zodat zij zichzelf de middelen kan geven om een betere toekomst op te bouwen.
Hij maakt zich vooral zorgen om Moeder Aarde en spoort ons aan om onze ogen te openen en te handelen, en dat onmiddellijk te doen. Hij geeft ons daarbij concreet advies en haalbare oplossingen.

‘We moeten eindelijk onze ogen en ons hart openen voor de ware realiteit, dit is de enige kans die we hebben!’
Website: https://www.jucelinoluz.com/

Heb je een vraag die je graag wilt stellen aan Juelino? Over bepaald
Evenement / Agenda delen: