Boekpresentatie: Universeel Onderwijs – Willem Glaudemans

Op Hodenpijl
10-04-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
networking
nieuwe-aarde


Woensdag 10 april presenteert Willem Glaudemans zijn nieuwe boek “Universeel Onderwijs”.

In podcasts zei Willem regelmatig: ‘Er zouden levenslessen op scholen gegeven moeten worden’. Daar kreeg hij veel reacties op. Zijn boek: Universeel Onderwijs is daarop weer een antwoord. Het laat zien dat onderwijs in wezen ziele-onderwijs zou moeten zijn. Wat komt een ziel hier op aarde doen en hoe zouden onderwijs en opvoeding de ziel van jongeren hierbij kunnen helpen?
Hoe ziet het onderwijs van de nieuwe tijd eruit? Hoe worden kinderen toegerust om hun ware plek in te nemen in het grote weefwerk?

Het boek biedt dus inderdaad essentiële levenslessen, o.a. over relaties, je levensmissie, verslaving, het onderscheiden van de stem van het ego en die van je ziel. In deze interactieve lezing deelt Willem zijn inspiratie en hoort graag ervaringen van de aanwezigen. Want iedereen heeft met onderwijs en opvoeding te maken. Hopelijk wordt het een avond waarop iedereen geïnspireerd naar huis gaat.

‘Universeel onderwijs’ van Willem Glaudemans is het doen ontwaken tot de innerlijke goddelijkheid en is een toerusting voor de nieuwe tijd. Universeel onderwijs is voor iedereen want ongeacht onze ontwikkeling tot dusver blijven we ons hele leven leren. Willem Glaudemans biedt onderwijs van en voor de ziel. Dit zielsonderwijs overstijgt schoolsystemen en bestaande onderwijsprogramma’s, het vult aan en geeft kennis en wijsheid die ieder mens ongeacht religie, achtergrond en opvoeding nodig heeft. Universeel onderwijs laat de innerlijke goddelijkheid ontwaken en rust je toe voor de nieuwe tijd. Het is het onderwijs van de toekomst, bondig geformuleerd in veelzeggende stellingen. Willem Glaudemans geeft net als in zijn bestseller ‘Universele spiritualiteit’ een shortcut naar antwoorden op de dringende vragen die er leven. Hij doet dat op een herkenbare, maar ook verrassende manier.

Willem Glaudemans is geboren in 1954, in Den Bosch, vader van drie kinderen. Hij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht, gepromoveerd. Meteen na zijn promotie begon hij met het vertalen van spirituele boeken, o.a. de vertaling van de gnostische evangeliën en openbaringen, de Nag Hammadi-Geschriften, en daarna Een Cursus in Wonderen. Na het vertalen ging hij meer zelf schrijven, sprookjes, gedichten en diverse boeken waarbij de Biblos-serie heel succesvol is gebleken.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: