Lezing – George van Houts

Op Hodenpijl
17-04-2024
20:00
Op Hodenpijl, Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
networking


Op woensdag 17 april is George van Houts te gast voor een lezing. Sinds de grote Financiële Crisis van 2008 onderzoekt George van Houts het banken- en geldstelsel. Via die weg kwam hij er achter dat de meeste verhalen die onze machthebbers en hun media over ons uitstrooien maar voor de helft waar zijn.

Hun helft. En dat er een ander geschiedenis parallel loopt aan hun verhaal. Dat je de andere kant onderzoekt en daarover vertelt wordt je vaak niet in dank afgenomen. Toch is het uitermate belangrijk voor ons begrip van deze gevaarlijke en verwarrende tijden. In het begin van de avond zal ik kort inventariseren waarover jullie, het publiek, het graag wil laten gaan.

Inmiddels kan hij avonden vullen over bijv. geldstelsel, schaduwmacht, 9/11, NATO, Covid-19 enz. Ik werk tijdens de avond interactief, altijd bereid me te laten onderbreken en ook van jullie weer bij te leren. En altijd is humor mijn voertuig.

George van Houts (1958) is een acteur, cabaretier en theatermaker. Op zijn zestiende besluit Van Houts dat zijn toekomst in het theater zou liggen. Hij studeert af aan de Toneelschool Amsterdam en begeeft zich vervolgens in het theater- en medialandschap. Hij verschijnt in verschillende toneelproducties van onder andere De Zaak, Stichting FACT, RO Theater en Balie Producties. Ook gaat hij onder andere aan de slag bij de VPRO met het humoristische en absurdistische radioprogramma Radio Bergeijk en met het televisieprogramma Round About Midnight.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 49,-
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
https://ophodenpijl.nl/evenement/georgevanhouts/
Evenement / Agenda delen: