Workshop kennismaking met sjamanisme op locatie

Blue Kachina Academy
24-05-2024
10:00
Hall
Gelderland
€59
healing
workshop


Ben jij nieuwsgierig naar het sjamanisme?

Ben jij op zoek naar een laagdrempelige kennismaking met het Inca sjamanisme? Heb je gelezen over het sjamanisme in de boeken van Alberto Villoldo of van Carlos Castaneda? Ben je geïnspireerd geraakt door films of door de voorspellingen over deze tijd? Of heb je een andere reden?

Tijdens deze kennismakingsworkshop wordt je meegenomen in de wereld van het sjamanisme uit Peru. Je ontdekt wat een gewijde ruimte is en je wordt meegenomen met een trancereis. Verder wordt er uitleg gegeven over het nut van smudgen. Je zult zelf ook oefenen met Palo Santo en Florida Water. Verder wordt er uitleg gegeven over de medicijnbundel die we gebruiken en sjamanisme in de praktijk.

Onderwerpen van de workshop

Wat is het Peruaanse sjamanisme?
De gewijde ruimte
Trancereizen
Smudgen
De medicijnbundel

Aam het einde van de workshop is er tijd ingeruimd om vragen te kunnen stellen over de opleiding die we geven. Deze workshop wordt dit jaar gegeven op vrijdag 12 april en is bedoeld om kennis te maken met ons en onze opleiding. We geven uitleg en er kunnen vragen gesteld worden door de aanwezigen. Dit jaar is het voor het eerst bij ons aan huis op de Bakkershoeve in Hall. Een meer dan bijzondere locatie midden in de natuur.

Datum: zondag 2 juli 2023

Tijden: van 10:00 uur t/m 13:00 uur – welkom vanaf 09.45 uur (koffie en thee is dan beschikbaar)

Locatie: Vosstraat 16, 6964BA, Hall (Brummen)

Meenemen: Kussentje om op te zitten, dekentje/kleedje en wat extra sokken.

Inclusief: Koffie en thee en wat lekkers. Goodie bag (22 ml Florida Water en 25 gram Palo Santo).
Evenement / Agenda delen: