Donderdag 9 mei 2024 om 13u30 De belofte aan Maria Magdalena. Lezing door Geert Kimpen en Michelle Shanti in Haps

Geert Kimpen en Michelle Shanti
09-05-2024
13:30
HUISTHEATER DE STEENAKKER Steenakkerstraat 5 5443 NK Haps
Gelderland
€20


Het was eigenlijk geen keuze voor Geert Kimpen om dit boek over Maria Magdalena te schrijven. Het was het inlossen van een belofte.
Een zwaarwegende belofte die hij tien jaar lang voor zich had uitgeschoven.
Tot de tekenen zo dwingend werden, dat hij niet anders kon dan luisteren.
Tijdens deze lezing neemt Geert Kimpen je mee op zijn reis bij het tot stand komen van dit boek dat hem tot het uiterste uitdaagde in zijn man-zijn en schrijverschap. Hoe hij ontdekte dat precies die reflexen die ervoor zorgden dat niet alleen Maria Magdalena maar ook het vrouwelijke in het algemeen, duizenden jaren lang onderdrukt werden, ook in hemzelf zaten. Hoe hij moest leren zich over te geven en te buigen voor het vrouwelijke.
Op zijn kenmerkende, enthousiaste manier, deelt hij niet alleen zijn persoonlijke verhaal, maar ook de verborgen geschiedenis van Maria Magdalena. De vrouw die bijna 2000 jaar lang een hoer en zondares werd genoemd tot ze in deze tijd eindelijk de erkenning verdient die haar altijd al toekwam.
Een avond als eerherstel en eerbetoon van het mannelijke aan het vrouwelijke.
Met natuurlijk ook een stem aan het vrouwelijke zélf door Michelle Shanti, die het publiek zal meenemen op een inspirerende meditatie-reis, zoals zij dat alleen kan.
Omdat elke vrouw een godin is
Komt dat zien!
Adres: HUISTHEATER DE STEENAKKER Steenakkerstraat 5 5443 NK Haps
Evenement / Agenda delen: