Meditatie en ademhaling met The Dutch Monk in Roermond

Art of Living Roermond
17-04-2024
19:30
Roermond
Limburg
€ 45 inclusief boek
meditatie
workshop


Meditatie en ademhaling met The Dutch Monk in Roermond
Een masterclass van 2 uur

Wist je dat yogahoudingen slechts 5% zijn van wat yoga te bieden heeft? Het belangrijkste doel van yoga is het beheersen van je eigen geest, het in balans brengen van je emoties en terugkeren naar onze eigen natuur. Een diepe staat van vrede, vreugde en helderheid is mogelijk met de juiste ademhalings- en meditatietechnieken.

Tijdens de masterclass 'Yoga voor de mind' nodigt Swami Purnachaitanya, een deskundige in de wereld van yoga, spiritualiteit en meditatie, je uit om dieper in de wereld van yoga te duiken, die verder reikt dan fysieke oefeningen en houdingen.

Yoga is een levenslange ontdekkingsreis naar zelfrealisatie, zowel op als buiten de mat. Yoga omvat fysieke en mentale flexibiliteit en discipline, ademhalingstechnieken, meditatie, houdingen (asana's), beheersing van de zintuigen en nog veel meer.

Tijdens de masterclass leer je hoe je yoga kunt integreren in je leven en hoe je het kunt gebruiken als instrument om bij een uitdaging of tegenslag in te zetten.

In de toegangsprijs is een GRATIS exemplaar van Swami’s bestseller inbegrepen: Vind Je Innerlijke Kracht: Hoe meditatie je kan helpen in deze veranderende wereld.

Je kunt je registreren via de website (zie hierboven).
Evenement / Agenda delen: