Stembevrijding Concert – (Innerlijke) Bevrijdingsdag!

Neda Boin
05-05-2024
14:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€28,50
healing
muziek, zang en dans


STEMBEVRIJDING CONCERT – NEDA BOIN

Wat wil er in jou bevrijd worden? Wat wil er gezien en gehoord worden? Wat blokkeert jouw gevoel van innerlijke kracht en vrijheid? Deze bevrijdingsdag gaan we samen op reis van angst naar liefde en gebruiken we muziek en de stem als krachtig middel om de blokkades die we tegen de liefde hebben opgebouwd te doorbreken. Naast diepgaande stembevrijding oefeningen, zul je ook kunnen baden in de hartverwarmende liedjes en klanken van Neda. Geen enkele stembevrijding of zang ervaring is nodig, slechts de behoefte naar innerlijke vrijheid.

Neda Boin is singer-songwriter en Stembevrijder en maakt muziek geïnspireerd door Een Cursus in Wonderen. Na haar succesvolle deelname aan The Voice in 2015 realiseerde ze dat al die glitter en glamour haar nooit kon geven waar ze werkelijk naar verlangde. Ze begon vanaf dat moment haar stem en muziek te gebruiken om zichzelf en anderen te herinneren aan de liefde die we werkelijk zijn.
Haar meest recente album heet Remember You’re Dreaming en bevat features van onder andere Deva Premal en Alexia Chellun. Neda gaat momenteel heel de wereld rond met haar stembevrijding retraites en concerten en deelt haar werk ook in gevangenissen.
Voor meer info over Neda, ga naar www.nedaboin.com

“Neda Boin weet met haar prachtige songs gebaseerd op een Cursus in Wonderen het hart te raken en de denkgeest te openen. En als je met haar gaat zingen, stijgt de liefdevolle energie en ben je met elkaar in een bad van licht en liefde.”
Willem Glaudemans, schrijver van Boek van Vergeving

“Neda’s stembevrijding workshops zijn onmeetbaar krachtig. Ze zijn een manier om de mind te overstijgen en in een directe ervaring van eenheid en vrijheid te komen. Neda is niet alleen een begaafde zangeres en songwriter, ze is ook één van de meest dynamische Cursus in Wonderen leraren die ik ken.” – Corinne Zupko, bestselling en award-winning schrijver van Van Angst naar Liefde

“Ik weet niet welke woorden ik kan gebruiken om te omschrijven wat Neda’s muziek voor mij doet. Het is onbeschrijfbaar. Neda’s stem tilt me op en brengt me in een ogenblik naar mijn ware Thuis!”
– Janice walker

“Neda’s muziek is een manier om samen te smelten met de Spirit en de absolute glorie van Divine Liefde te voelen. Steeds als ik naar haar luister, voelt mijn ziel zich opgetild.” – David Hoffmeister, schrijver van Unwind your mind back to God.

Evenement / Agenda delen: