Transformatief retreat met truffelceremonie 2daagse

Yuheal
19-04-2024
13:30
Venlo
Limburg
€390,00
ceremonie
healing


Transformationele retraite voor truffelceremonies
Ademwerk, lichaamswerk, massage, klankhealing, sauna, maaltijden en overnachtingen
voor de liefhebbers een koude duik en sauna.

Een co-creatie van Christina Oud Bodysattva en Susan Derckx Yuheal.

Voel jij je overweldigd door het leven? Ervaar je mentale, emotionele of fysieke pijn? Of diepe emoties zoals verdriet en angst? Of heb je het gevoel vast te zitten in een depressie, vastzittende patronen of verslaving? Ervaar je vaak stress in het leven en heb je moeite met het vinden van rust? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar je innerlijke zelf? Ben jij al een tijdje bezig met zelfontwikkeling en wil je graag een stapje dieper gaan? Lees dan verder want dan is deze retreat iets voor jou.

Deze transformatieve innerlijke reis geeft je nieuwe inzichten waarmee je nieuwe stappen kunt zetten. Voor de één kan het de verwerking zijn van een stukje pijn en verdriet, het toestaan of loslaten? Voor anderen gaat het erom dat diepe vertrouwen in jezelf te willen voelen. De reis die wij gaan maken geeft je in ieder geval inzicht in jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen en patronen waardoor er ruimte ontstaat in jouw systeem. Ruimte om te kijken naar blokkades, pijn en verdriet. Je komt in contact met de enorme genezende kracht in jezelf, juist door liefdevol naar die blokkades te kijken. De truffel kan zorgen voor emotionele ontlading maar ook voor mooie visuele ervaringen en eenheidsbewustzijn.

Wat je intentie of thema ook is, je krijgt wat je op dit moment in je leven nodig hebt om vooruit te komen. Deze retreat geeft je de juiste tools om je te helpen op je pad van bewustwording en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dit tweedaagse evenement brengt je in contact met je innerlijke wijsheid.

Wij begeleiden je van rust en ontspanning voorbij je denkende brein naar je onderbewustzijn. De plek waar mentale, emotionele klachten maar ook veel fysieke/psychosomatische klachten ontstaan. Door onze ervaring als mens, transformatie therapeut, integraal geneeskundige, yoga, ademtherapeut en meer kunnen wij je verder en dieper begeleiden.

Tijdens deze retreat verblijf je bij Yuheal, een praktijk voor integrale geneeskunde en centrum. Het is een prachtige plek waar alleen bewustzijns- en healingwerk wordt gedaan. De energie op deze plek is voelbaar hoog.

Wat kun je verwachten?
Iedere truffelreis is anders en dienend aan de plek in je leven waar je nu bent. Zo kan een truffelceremonie nieuwe inzichten opleveren voor de toekomst of juist oud zeer in kaart brengen en je helpen met het verwerken en transformeren ervan. Iedereen ervaart de reis op zijn of haar eigen manier en voor velen is het een van de meest bijzondere en meest waardevolle spirituele transformerende ervaringen. De reis kan je helpen her-inneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding.

Verbinding met het grotere geheel en vooral de verbinding met jezelf. Het kan je helpen met hetgeen je wil los laten of wat je juist wil of mag omarmen. Truffels begeleiden je diep naar binnen, naar je basis en kunnen je je eigen kracht tonen en weer laten ervaren.
Truffels kunnen je onder meer helpen om:

* Patronen te doorbreken. Misschien loop je vaak tegen hetzelfde aan? Voelt het alsof je een beetje vast zit in je leven en wil je weten waarom je dingen doet zoals je ze doet en hoe je dat kan veranderen? Dit kan je helpen wanneer je voelt dat je een andere koers mag of wil gaan kiezen in je leven. Denk aan vraagstukken omtrent relaties of je baan, of patronen doorbreken met betrekking tot je leefstijl. Vanwege het vermogen van truffels om de neuroplasticiteit in je hersenen te vergroten, helpen ze je oude paden los te maken en nieuwe verbindingen te creëren.
* Inzichten te verkrijgen. Ben je nieuwsgierig naar het grotere geheel? Naar meer verbinding, liefde of vertrouwen in jezelf? Naar meer duidelijkheid of begrip? Vragen over het leven?
* ‘Opnieuw’ kennis te maken met wie je bent. Voelt het alsof je jezelf soms een beetje kwijt bent? Wil je meer in contact komen met je ware verlangens? Wil je weten welke overtuigingen van jou zijn en welke zijn aangeleerd?

* Mentaal- emotioneel of psycho-somatische klachten inzichtelijk te maken en te helen. Zowel mentale en emotionele klachten als ook psychosomatische of chronische klachten vinden hun oorsprong in ons onderbewuste. Een traumatische ervaring, hardnekkige onbewuste patronen kunnen voor klachten zorgen. De truffel die diep onder de grond groeit brengt je letterlijk en figuurlijk terug naar de ‘root-course’. De wortel, het zaadje dat ooit in je leven geplant is in je onderbewuste. Het helpt je ook de angel ergens uittrekken waardoor je zelfgenezend vermogen weer geactiveerd wordt. Dit kan effect hebben op zowel fysieke als ook mentaal-emotionele klachten.

Neem contact op voor het gehele programma en voor de vragen die je wellicht hebt. Harte groet Susan
Evenement / Agenda delen: