Ademcirkel middels Verbonden ademhaling en soundhealing

Yuheal
24-04-2024
19:30
Venlo
Limburg
€ 33,00
ceremonie
healing


Ademcirkel – Verbonden ademhaling en soundhealing

Maak tijd en ruimte voor jezelf en ontdek
wat je adem je te vertellen heeft!

We starten de avond met pranayama’s om ademruimte te maken en gaan daarna door met de verbonden ademhaling. Verbonden ademhaling brengt je diep in contact met jezelf en laat zien waar je energie stroomt of blokkeert. De adem wekt als het ware de wijsheid van je lichaam en werkt balancerend. Verbonden ademhaling werkt direct door op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en spiritueel niveau.

Ademen is leven. En door deze levensenergie te ademen maak je meer ruimte in jezelf en voor jezelf. Gevoelens, emoties en patronen die je niet meer dienen komen vrij om los te laten of door meer in-zicht kunnen ze geïntegreerd worden. De ademhaling brengt je uit je hoofd en in je lijf. Het stelt je in staat om te verstillen en om aan dingen te werken en verwerken. Dit zorgt voor meer ademruimte in je leven en meer bezieling. Ruimte voor nieuwe energie en diepe ontspanning.

Als facilitator begeleid ik je deze avond, zodat jij alle rust en aandacht voor jezelf hebt. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Zo kun je gebruik maken van de energie van de groep en is er nog steeds de veiligheid en ruimte voor jouw individuele proces.

Ook als ademwerk nieuw voor je is ben je van harte welkom? Ik start met een uitleg over wat we gaan doen en wat je kan verwachten.

Draag comfortabele kleding en eet kort van tevoren niet meer. Houd er rekening mee dat de sessie uit kunnen lopen. Jouw proces is voor mij belangrijker dan tijd.
Je bent welkom vanaf 19:15 en om 19:30 sluit de deur.

Let’s breathe together

Liefs Susan

Andere data:
29 mei 19:30 – 21:30 uur *
26 juni 19:30 – 21:30 uur *

*Houd er rekening mee dat de sessie uit kunnen lopen.
Evenement / Agenda delen: