Online workshop: Werken met schaduwkanten

Rob Derksen
23-05-2024
10:00
Online via Zoom
Online
€45 (voor 2 avonden)
healing
webinar


In deze online workshop (gegeven door Rob Derksen, via Zoom) wordt er gewerkt aan specifieke thema's die ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, heling en transformatie.

Rob heeft het cadeau mee gekregen dat hij helder kan zien, voelen, horen en weten. Dit vermogen gebruikt hij tijdens de workshops om op elke deelnemer in te voelen en zo de energie in beweging te zetten, blokkades aan het licht te laten komen en een spiegel voor te houden van actuele thema’s.


Deze online workshop heeft als thema 'Werken aan schaduwkanten’.

Schaduwkanten zijn kanten van ons gedrag waar wij onszelf niet bewust van zijn en die ons uit balans halen. Gedrag van anderen werkt als een ‘spiegel’. Kijken in die spiegel maakt ons bewust. Irritatie aan gedrag van anderen wijst vaak op een soortgelijk eigen gedrag, ook al ontkennen wij dat.

Schaduwkanten kunnen ook de sterke kanten van onszelf zijn, waar wij geen weet (meer) van hebben, of kwaliteiten die wij niet (meer) durven of kunnen benutten. Anderen om ons heen die deze sterke kanten wel gebruiken, spiegelen dit aan ons en maken ons wakker.

Ook facetten van ons fysieke lijf kunnen in de schaduw staan, waardoor wij onszelf afwijzen.


Wat gaat werken aan schaduwkanten je opleveren?

Werken aan je schaduwkanten geeft een enorme boost aan je persoonlijke ontwikkeling. Hoe minder je ‘in de schaduw’ staat, hoe meer zicht je krijgt op al jouw innerlijke en uiterlijke facetten.

Bewustwording geeft een completer beeld van jezelf en maakt duidelijk wat je uitstraalt, waarom jij in conflicten komt en hoe je die kunt oplossen en vermijden. Door inzichten te krijgen in jouw schaduwkanten zet jij jezelf meer in bloei en kom jij meer in jouw authentieke potentie en kracht.

23 mei - Visie bijeenkomst
30 mei- Vraag en antwoord bijeenkomst


Maximaal 10 personen per thema.
Je kunt per thema inschrijven.
Prijs per thema: € 45,- voor de 2 bijeenkomsten

De opbouw per thema’s is als volgt:

Tijdens de 1ste bijeenkomst geeft Rob zijn visie en uitleg op het betreffende thema. Tijdens de 2e bijeenkomst gaat hij in op vragen van de deelnemers. De vragen kunnen na de visie bijeenkomst ingediend worden of tijdens de live sessie gesteld worden.

De overige thema bijeenkomsten zijn:

- Thema 1: Onderscheid maken tussen de autonome Ik en het verwonde innerlijk kind
22 & 29 april van 10:00 - 11:15 uur
13 mei & 27 mei 19:30 - 20:45 uur
4 & 18 mei 10:30 - 11:45 uur

- Thema 2: Werken aan je schaduwkanten
24 april & 1 mei 10:00 - 11:15 uur
23 mei & 30 mei 10:00 - 11:15 uur

- Thema 3: Contact maken met je ziel, je missie en je passie
26 april & 3 mei 10:00 - 11:15 uur
22 mei & 29 mei 10:00 - 11:15 uur

www.robderksen.nl
Evenement / Agenda delen: