Workshop Kleuroscopie: magie van kleur

MijnKleuroscoop
01-05-2024
11:00
Maastricht
Limburg
€60
workshop


“Kleuren maken wakker wat ten diepste in je ligt.”

Workshop Kleuroscopie

Kleuroscopie is samengesteld uit de woorden kleur en scopie en betekent vrij vertaald: onderzoeken door te kijken naar kleur.

De manier waarop we kleur ervaren is nauw verbonden met onze gevoelens en ons onderbewustzijn. Tijdens de interactieve workshop mag jij zelf ervaren wat de impact van kleur is op jouw leven. Niets is toeval en zo draag jij een unieke combinatie van kleuren in je mee. Wat zeggen die kleuren over jou en welke inzichten komen tevoorschijn op basis van jouw geboortekleuren? Doe mee en ontdek wat jouw kleuren jou te vertellen hebben. Stephanie reikt jou vol enthousiasme een interactieve workshop aan vol kleurrijke wijsheid, energie en nieuwe inzichten.

Over Stéphanie

Kleuroscopiste Stéphanie ontdekte al op jonge leeftijd de kracht en energie van kleur. Ze is opgeleid tot ontwerper en werkte jarenlang in de wereld van print en kleur. Toen ze jaren geleden in aanraking kwam met kleuroscopie voelde dit direct als thuiskomen voor haar. Met haar liefde en aandacht maakt Stéphanie jou bewust van de impact van kleur op jouw leven en met haar intuïtie stemt Stéphanie af op wat jij nodig hebt.


Aanmelden bij: stephanie@mijnkleuroscoop.nl

Wanneer:
Woensdag 1 mei
11.00uur-13.00uur

Zorg dat je op tijd bent, Stéphanie neemt graag de tijd jou inzicht te geven in een van jouw belangrijkste geboortekleuren.

Bijdrage: 60 euro
Inclusief thee, persoonlijke coaching en alle materialen.

Locatie: Maastricht

Aantal deelnemers: maximaal 6
Workshop gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen

Aanmelden: stephanie@mijnkleuroscoop.nl
Evenement / Agenda delen: