Kracht van Kleur Teken Workshop

MijnKleuroscoop - Kleuroscopie Vereniging Nederland
20-04-2024
10:30
Utrecht
Utrecht
€60
workshop


“Kleuren maken wakker wat ten diepste in je ligt.”

Ontdek de kracht van kleur met deze teken workshop.

De manier waarop we kleur ervaren is nauw verbonden met onze gevoelens en ons onderbewustzijn. Tijdens de interactieve workshop mag jij zelf ervaren wat de impact van kleur is op jouw leven. Niets is toeval en zo draag jij een unieke combinatie van kleuren in je mee. Wat zeggen die kleuren over jou en welke inzichten komen tevoorschijn op basis van jouw geboortekleuren? Doe mee en ontdek wat jouw kleuren jou te vertellen hebben. Stephanie reikt jou vol enthousiasme een interactieve workshop aan vol kleurrijke wijsheid, energie en nieuwe inzichten.

Leuk om te weten: Bij deze workshop ga je naar huis met je eigen getekende creatie en mag je ervaren hoe kleuren op jou inwerken.


Over Stéphanie

Kleuroscopiste Stéphanie ontdekte al op jonge leeftijd de kracht en energie van kleur. Ze is opgeleid tot ontwerper en werkte jarenlang in de wereld van print en kleur. Toen ze 11 jaar geleden in aanraking kwam met kleuroscopie voelde dit direct als thuiskomen voor haar. Kleuroscopie is samengesteld uit de woorden kleur en scopie en betekent letterlijk: onderzoeken door te kijken naar kleur.

Met haar liefde en aandacht maakt Stéphanie jou bewust van de impact van kleur op jouw leven en met haar intuïtie stemt Stéphanie af op wat jij nodig hebt.


Aanmelden bij: stephanie@mijnkleuroscoop.nl

Wanneer:
Zaterdag 20 april
10.30uur-12.30uur

Inloop vanaf 10.15. Zorg dat je op tijd bent, Stéphanie neemt graag de tijd jou inzicht te geven in een van jouw belangrijkste geboortekleuren.

Bijdrage: 60 euro
Inclusief thee, persoonlijke begeleiding en alle materialen.

Locatie: Utrecht

Aantal deelnemers: maximaal 6
Workshop gaat door bij minimaal 3 aanmeldingenEvenement / Agenda delen: