True Temple Teachings

Zennergi
24-04-2024
10:00
Bilzen
Buitenland
zie event
healing
nieuwe-aarde


De “True Temple Teachings” nemen je gedurende 4 intensieve bijeenkomsten mee op een ceremoniële reis doorheen de originele kennis van tempels en krachtplekken in hun verbinding met het sterrenlicht. De tempels zijn een ankerpunt van licht in dit fysieke universum waarlangs je de pure essentie van je eigen Being weet te herinneren. Dan begint de reis en wordt de tempel niet alleen je thuis maar ook het startpunt van waaruit je verbinding legt met de rest van het bestaan en je Purpose leeft in balans met het gehele universum. De tempels en de kennis van de tempels zijn terug en daarmee ook de Temple Guides die de ceremonies vanuit puurheid begeleiden. De Temple Teachings is een lijn van kennis waarin je leert jezelf te initiëren in de puurheid van het bestaan. Je herinnert je terug hoe je zelf die tempel bent die je op krachtplekken ontdekt en hoe je die verder kan activeren.

Na deze opleiding zal een bezoek aan een tempel of krachtplek levendiger dan ooit zijn. In de verbinding die je voelt met een Sacred Place opent zich een communicatie waarbij je het echte medicijn ontdekt en ceremonieel kan activeren. Je leert een eigen tempel te bouwen en wakker te maken maar realiseert vooral dat de echte tempel om de innerlijke zuiverheid gaat. Vanuit die zuiverheid ontvouwt een steeds helderder wordende communicatie en guidance. Vanuit die guidance ben je als Temple Guide met jouw unieke purpose dienstbaar voor de aarde en het universum.

Je ontwaakt tijdens deze transformatieve reis in éénheid met je geboorteplek en je sterrenfamilie in dit universum en leert hiermee in puurheid één te blijven terwijl je het aardse bestaan blijft ervaren. Alles is anders vanaf die herinnering. De fysieke tempels ontwaken zich aan je en vertellen je hun ware Purpose van het bestaan. Vanaf nu ben je keeper van de kennis en weet als wandelaar op dit pad het werk voor de aarde en het universum in het licht van sereniteit uit te oefenen. De ceremonies maken je stap voor stap klaar om het licht van de tempels en krachtplekken helder te kunnen lezen op verschillende lagen. Hierbij ga je door persoonlijke alchemistische transformatieprocessen op weg naar de puurheid van waaruit je bent gekomen. Hoe meer je de uitlijning van puurheid moeiteloos vasthoudt, hoe gemakkelijker het is om in communicatie te blijven met de tempels en krachtplekken binnen en buiten je.

Na deze ceremonies bewandel je de lijnen van licht waaruit het universum bestaat en waarop de tempels met elkaar communiceren. Je bent één met de matrix van het bestaan en weet dit licht in de fysieke realiteit te verweven in “de nieuwe weg” die we samen als één bewandelen. In het wit blauwe vuur van puurheid kom je thuis en vind je de weg in het nu. Met deze kennis weet je ook letterlijk het licht te verankeren vanuit de plek waar je “woont” zodat jouw thuistempel een “wakkere” plek van licht wordt waar je being tot leven komt, rust vindt en vreugde ervaart. Uiteindelijk is de plek die je echte tempel is, jijzelf.
Evenement / Agenda delen: