Filmpremiere Stromend Vertrouwen – terug naar de Schumann trilling

Berthold Notthoff
05-04-2024
19:00
Thuis op je computer
Online
gratis
networking
nieuwe-aarde


FilmpremiĆØre op YouTube! De film 'Stromend Vertrouwen - terug naar de Schumann trilling' met Nederlandse ondertiteling:

Onze aarde heeft een natuurlijk laagfrequent elektromagnetisch veld dat de Schumann-resonantie wordt genoemd. De Schumann-resonantie oscilleert bij 7,8 Hertz. De menselijke hersenen en het hart hebben ook een natuurlijk elektromagnetisch veld. In de thetafase bevinden deze veldtrillingen zich ook in het bereik van de Schumann-resonantie; in deze fase resoneren het menselijk hart en brein met de aarde. We bereiken de thetafase onder andere wanneer we mediteren, in slaap dromen (REM) of gehypnotiseerd zijn. In deze fase zijn de lichaamseigen genezende krachten actief, worden groeihormonen aangemaakt, worden alledaagse dingen in dromen verwerkt en komt de hele mens tot rust.

De moderne mens heeft moeite om deze resonantie met de aarde tot stand te brengen. Het aanbreken van een nieuw astrologisch tijdperk leidde tot een energetische verandering aan het einde van 2020, waardoor er een extra hindernis werd opgeworpen om deze resonantie tot stand te brengen. Dit resulteerde in een verlies aan veerkracht, moeilijkere stressreductie, slaapstoornissen en een gebrek aan energie, om maar een paar symptomen te noemen.

De film gaat in eerste instantie over begrijpen wat er is gebeurd, wat er is veranderd en wat dit betekent voor ons mensen. In de afgelopen jaren lijkt de wereld op zijn kop te zijn gezet, ongeorganiseerd en chaotisch. Wat zijn de parameters van de nieuwe tijd vergeleken met de oude? Wat heeft dit eigenlijk met ons te maken? Hoe zien de nieuwe richting, onze nieuwe paden, onze nieuwe doelen eruit? Waar moeten we leren opnieuw na te denken, te veranderen? Waarom is dit zo moeilijk voor ons?

De film met Nederlandse ondertiteling is hier te zien vanaf vrijdag 5 april om 19:00:
https://youtu.be/C6HgyXleN2U
Evenement / Agenda delen: