Workshop SoulCollage thema: Rijkdom

Mirros
06-04-2024
13:30
online èn in Poortugaal (hybride dus)
Zuid-Holland
€30
doelgroep korting
workshop


Tijdens SoulCollage® zijn we creatief bezig met plaatjes, scharen en lijm. Stilte speelt een belangrijke rol in de workshop. Zonder na te denken pak je afbeeldingen die je aandacht trekken. Net even een seconde langer je blik op een afbeelding laten rusten, betekent vaak dat het beeld resoneert met iets in jou. Je hoeft helemaal niet te weten met wat, of waarom. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je zult verrast worden door wat je intuïtief gemaakte collage je te vertellen heeft.

Je kunt tijdens de workshop één of twee kaarten maken, maar je kunt ook thuis, of met anderen in een volgende workshop, andere kaarten maken. Elke kaart representeert een afzonderlijke energie of stem die iets te zeggen heeft over onze levensreis. We maken onze reis plezieriger (niet per se gemakkelijker!) door het proces van SoulCollage® te gebruiken. Door naar de verschillende stemmen te luisteren, deze te waarderen en benoemen, erkennen we de verschillende delen in ons.

Bij het thema Rijkdom:
Rijkdom gaat niet alleen over geld of materie. Je kunt je op veel manieren rijk voelen. Is jouw glas half vol of half leeg? Hoe zorgen we dat we dankbaar zijn voor onze rijkdom?

Na het deelrondje geef ik informatie over de zes rijkdommen, zoals ik die geleerd heb in de Stiltecursus van The Art of Living. Het gaat onder andere over standvastigheid van geest, uithoudingsvermogen en vertrouwen.

Zowel online als in Poortugaal
Tijd: 13:30 - 16:30
Aantal deelnemers: minimaal 3
Kosten: 30 euro. Mensen met alleen een bijstandsuitkering betalen 20 euro.
Evenement / Agenda delen: