Klankhealing in Bad Nieuweschans

NaarJeLevenspad
20-04-2024
14:00
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Groningen
€ 15,00
nieuwe-aarde
workshop


Klank healing

Klanken gaan voorbij woorden. Klanken zijn helend

Ik neem je mee op een reis, een klankbad, waarbij je alleen maar hoeft te ontspannen en de klanken binnen hoeft te laten. Soms zijn de klanken liefelijk, soms zijn ze heftig. Of soms zijn de klanken wel liefelijk, maar komen ze juist heftig binnen. Je krijgt beelden, gevoelens, emoties en misschien herleef je mooie herinneringen of laat je juist oude pijn los.

Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water en water reageert op de frequentie van de klanken. Daardoor kan je lichaam zich "herprogrammeren" en oude ballast loslaten. Het maakt de klankhealing heel intens, maar ook weer heel ontspannen. Lekker veel water drinken daarna om je innerlijke schoonmaakproces helemaal af te maken.

Tijdens een klankhealing wordt gewerkt met kristallen en koperen klankschalen, didgeridoo, stem en andere intuïtieve instrumenten, waarbij de klanken worden afgestemd op de groepsenergie.

Je kan er heerlijk ontspannen bij liggen op je zelf meegebrachte matje en dekentje of zitten in een makkelijke stoel.

De energie uitwisseling is Euro 15,00 per persoon, inclusief een kopje thee en even heerlijk ontspannen. We beginnen om 14.00 uur en eindigen rond 16.00 uur.

Kijk op de website voor meer informatie. Komt deze datum je niet goed uit, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar een andere datum.

Leuk als je meedoet!
Evenement / Agenda delen: