Lezing: Neem de regie over je eigen gezondheid met Kleurenlicht therapie

KLEURGEVOEL
14-04-2024
13:15
Gemeenschapscentrum Lievendaal, Eindhoven
Noord-Brabant
€5,00
beurzen
nieuwe wetenschap


Tijdens het Body, Mind, Soul Event vinden er de hele dag lezingen plaats. Je schaft een ticket aan: early bird slechts: €5,00 daarbij krijg je twee lezingen naar keuze gratis.

Waar ga ik het over hebben?
Kleurenlicht therapie: Hoe werkt het, wat kan je zelf en waar kan je hulp bij krijgen?

Ziekte is niet alleen een disbalans of disfunctie in het lichaam. Hoe je omgaat met situaties, hoe je je emoties verwerkt en of jezelf omringt met negatieve mensen of situaties, is onderdeel van het proces. Chronische klachten of ziekten beginnen in feite bij negatieve emoties, die zich vastzetten als overtuigingen. De rol van emoties bij chronische klachten en ziekte wordt tegenwoordig ook wetenschappelijk onderschreven.

In mijn jarenlange ervaring met het werken met cliënten in cursussen en in de praktijk is het duidelijk dat er aan elke ziekte een negatieve emotionele herinnering ofwel een trauma ten grondslag ligt. Trauma verwerking gaat niet alleen over de situatie die plaatsvond op een moment in het verleden, maar ook over hoe je er mee om gaat op dagelijkse basis. Vaak zijn het overtuigingen die je aangenomen hebt in onze kindertijd, omdat je, zo jong als dat je was, het niet anders kon bedenken. Maar nu ben je volwassen en kan je vanuit een andere blik kijken. Kleur en licht helpt je om dat andere perspectief te ontwikkelen en te integreren in je leven.

In mijn praktijk werk ik op verschillende manieren met kleurenlicht. Met biofotonen therapie (gekleurd licht wat in het oog schijnt) help ik het lichaam om op diep niveau te ontspannen, om geblokkeerde functies te herstellen. Daarnaast werk ik met chakra’s (meer dan zeven) en met tekentherapie, om de onbewuste taal zichtbaar te maken. Zo werk ik met de onbekende beenchakra’s die direct werken op oud zeer, maar ook op hoe je jezelf staande houdt in dit leven.

In mijn lezing ga ik dieper in op hoe biofotonen therapie en de kennis van de chakra’s je helpt om de regie terug te nemen over je eigen leven. Wat kan je zelf en waarbij kan je hulp vragen?
Ik leid je door een visualisatie waardoor je direct ervaart wat de kleurenenergie met je doet.

Margo Ruiter is opleider, holistisch therapeut, creator en inspirator. Wat ze het liefste doet is intuïtieve ondernemende mensen met chronische klachten of trauma helpen hun passie te vinden en hun droomleven te manifesteren, of mensen ondersteunen die professioneel met deze doelgroep werkt.

Haar leven vol uitdagingen heeft haar laten inzien dat er zonder duisternis geen licht is. Door haar passie te volgen en haar intuïtie serieus te nemen is ze in staat grote successen te boeken, ook al laat haar lichaam haar regelmatig in de steek. Zo is ze auteur van het boek ‘In je kracht door kleur’ (uitgeverij A3 boeken). Tevens is ze grondlegger van de geaccrediteerde vakopleiding tot Healing Life Designer, en holistisch trauma en transformatie kleurenlicht therapeut en psychosociaal tekentherapeut. Ook heeft ze Zuci Infusions chakrathee ontwikkeld voor innerlijke balans, welke je op deze beurs ook kan proeven.
Evenement / Agenda delen: