Solo Retraite reis Lipsi

Cocky van Dam
10-06-2024
08:00
Lipsi Griekenland
Buitenland
€ 465,=
reizen
retreat


Solo retraite reis op Lipsi

Kom tot rust op deze solo retraite reis

Een retraite op het rustige eiland Lipsi (Griekenland) waar jij centraal staat en wat jij nodig hebt. Een retraite geheel in het teken van rust, ontspanning, balans en genieten. Helemaal weer tot jezelf komen en alle stress en spanning ontladen op deze unieke 5-daagse retraite reis. Deze retraite reis is een individuele reis zonder andere erbij. Alle aandacht aan jezelf in een veilige bedding waarin jij centraal staat. Uiteraard wordt deze innerlijke retraite reis in samenwerking met de spirits geheel op jouw persoonlijk afgestemd.

Vijf dagen geheel zonder de prikkels van het dagelijks leven. Vertragen, verstilling en in verbinding komen met jou zelf geeft meer focus, daadkracht en diepere verbinding met jouw levenspad.
Deze mooie retraite reis, in de bedding van zon, zee, genieten van de stilte op het eiland, wordt geheel door Cocky van Dam begeleid. Cocky van Dam werkt al meer dan 20 jaar samen met een groot netwerk van diverse gidsen. In deze samenwerking heeft zich een unieke methode ontwikkeld om mensen te begeleiden. Zij zal tijdens deze 5-daagse retraite reis deze ervaring en kennis toepassen. De coaching vindt overdag plaats, 's avonds is eigen invulling.

Op deze retraite reis verblijf je in een door jou zelf gekozen locatie. Uiteraard is het mogelijk je reis te verlengen. Cocky kan je adviseren met welke veerboot je het beste kan varen en waar je zou kunnen overnachten. Lipsi is namelijk alleen via een veerboot te bereiken. Je vliegt via Samos of Kos. Vanuit daar neem je een veerboot naar Lipsi.

Lipsi: Leipsoi in het (Grieks: Λειψοί) is een klein eiland dat behoort tot de bij Azië gelegen Griekse eilandengroep van de Dodekanesos. Het eiland heeft een omtrek van 35 km en vormt een eigen gemeente (dimos) in de Griekse bestuurlijke regio (periferia) Zuid-Egeïsche Eilanden. Tot het eiland behoren een groot aantal kleinere, onbewoonde eilanden (noordelijke Aspronissi, zuidelijke Aspronissi, Arefousa, Refoulia, Kalavres-archipel, Fragos, Kalapodia) die een grote natuurwaarde hebben (onder meer Eleonora's valk, Mediterrane monniksrob).

Totale kosten zijn: € 465,=

Inclusief:
- coaching geheel op jou afgestemd
- meditaties
- bezoeken van kracht plekken
- afstemming op de 5 elementen en wat dit aan jouw dagelijks leven kan toevoegen
- zon
- zee
- strand

Exclusief:
- vliegticket
- ticket met de veerboot
- overnachting
- ontbijt, lunch en dinner
- persoonlijke uitgaves
- reis- en annuleringsverzekering

Beide blok data zijn reeds vol geboekt.
Deze 5-daagse Solo Retraite reis naar Lipsi, een Griekseiland, is mogelijk in twee blok data keuzes: eerste is tussen 10 juni tot 16 juni, de tweede is tussen 17 tot 23 juni 2024.

Meer details over deze solo retraite reis kunt u vinden op onze website: spirituele reizen/solo retraite reis Lipsi
Evenement / Agenda delen: