12-daagse spirituele reis Roemenie

Cocky van Dam
02-09-2024
08:00
Roemenië
Buitenland
€ 1377,=
reizen


12-daagse spirituele reis Roemenië
Unieke reis naar het mystieke en magische Roemenië

Data: 2 september - 13 september 2024

Roemenië is een land dat vele mystieke krachtplekken kent, maar ook een land dat zijn "geheimen" niet zo maar prijs gaf. Op deze reis ligt de aandacht o.a. bij de binnen-aarde. Op internet zijn er diverse verhalen te vinden dat al vanaf 2003 met behulp van satellieten door het Amerikaanse leger, een mysterieuze ruimte is ontdekt onder de “Roemeense Sfinx” in het Bucegi gebergte. In de ondergrondse hal bevindt zich onder meer een geavanceerde holografische technologie. Vanuit deze hal leidden er ook 3 tunnels diep de aarde in. Een naar de binnen-aarde, één naar Egypte en één naar Tibet. Deze locatie onder de “Roemeense Sfinx” zou 50.000 jaar geleden door een geavanceerde beschaving zijn achtergelaten. Die geavanceerde beschaving/en zijn niet alleen terug te vinden in Roemenië, maar ook in Sedona, Altai, Mexico, Peru en ga zo maar door. Meer en meer komen de verhalen hierover naar de oppervlakte/naar buiten, maar het zal niet bij het verhaal blijven.

De reis naar Roemenië is een reis waar het oude en het nieuwe elkaar ontmoeten. Nadat de reis van Armenië (2023) had plaatsgevonden, deelde de Spirits mede, dat Roemenië in 2024 aan de beurt is vanwege de grote verschuivingen die gaande zijn voor de mensheid, om te bezoeken en zo diende September zich aan.

Deze reis is echter alleen geschikt voor ervaren spirituele reizigers. Daar we veelal te maken krijgen met zeer krachtig energieën. Ook het comfort zal niet altijd luxe zijn en slaapkamers worden gedeeld (max. 2 pers). Het wordt een intensieve -, maar werkelijk ook mooie reis. Roemenië staat ook bekend om zijn prachtige natuur.

Enkele plekken die zich nu hebben kenbaar gemaakt zijn:
- Șinca Veche in Transylvania
- het Bucegi gebergte
- de Pyramides van Sona
- de Trovant's stones
- en dat wat zich in het moment aandient.

We verblijven tijdens deze rondreis op verschillende locaties waar ruimte is om groepsmeditaties te doen. Deze afstemmingen zullen ook zeker op de krachtplekken zijn uitwisselingen doen. In de accommodaties zijn over het algemeen 2 persoonskamers ter beschikking.

Totale kosten zijn: € 1377,= incl. administratiekosten á € 27,=
Dit is inclusief:
- overnachtingen
- ontbijt
- vervoer tijdens de reis in Roemenië
- reis begeleiding
- meditaties
- channelingen

Exclusief:
- vliegticket
- lunch en dinner
- entrees
- persoonlijke uitgaves
- reis- en annuleringsverzekering

Er is nog meer info over deze reis te lezen op onze website, tabblad spirituele reizen/roemenië.
Evenement / Agenda delen: