Cacao en Truffel ceremonie

Serene Warrior
04-05-2024
13:00
Eemklooster Amersfoort
Utrecht
€222
vroegboek korting
ceremonie
workshop


Een Truffel ceremonie is een ceremonie waarbij samengewerkt wordt met 'plantmedicijn' (sclerotia) om het bewustzijn te verruimen.
De verruimde staat van zijn, die sommigen tijdens meditatie kunnen ervaren, kan iedereen ervaren tijdens deze ceremonie.

Het is beslist geen 'weg van' ervaring (ik wil vluchten van iets) maar juist een 'naar toe' ervaring (ik ga het aan), die een heel therapeutische werking kan hebben. Je kunt jouw bewustwording, persoonlijke en spirituele groei naar een hoger niveau tillen, inzichten opdoen en werken aan transformatie en heling.

Zo kan je bijvoorbeeld op zoek gaan in jouw lichaam naar de oorsprong van lichamelijke of geestelijke klachten. Heel gericht 'aandacht en focus' of actuele thema's in je leven gaan onderzoeken waar je nieuwe inzichten of antwoorden bij kan gebruiken.
Je kunt ook meer spirituele thema's gaan verkennen zoals; onderlinge verbondenheid, God, universele energie, liefde, jouw doel in dit leven, de werking van het universum, manifesteren, andere dimensies etc.

Met Lynn als ervaren therapeut (zie CV), samen met Elize als begeleider en in kleine groepjes, bieden wij een veilige setting in de samenwerking met jou en de (natuurlijk legale) magic truffels om jou optimaal te begeleiden op jouw pad. Soms maken wij daarbij gebruik van technieken die wij ook in onze workshops gebruiken, bijvoorbeeld breathwork of helpen wij met het loslaten van vastgezette energie in het lichaam; de-armouring, of spirituele inzichten begeleiden.

Wees welkom en bel, app of mail gerust voor meer informatie!

Hartelijke groet,
Lynn
06-29293455
Info@serenewarrior.nl
www.serenewarrior.nl

10% vroegboek korting tot twee weken voor de start
Evenement / Agenda delen: