Workshop SoulCollage, thema ontdek je krachtdier

Catharina Janssen
16-06-2024
10:30
Het Bosatelier Nijmegen
Gelderland
€ 36
workshop


In deze workshop van 10.30-13.00 kom je dichter bij je eigen natuurlijke energie door een dier als gids te kiezen. Je ontdekt de energie van dit dier, en die energie kan je helen, een inzicht geven of een leidraad zijn bij vragen in je leven. Energiewerk verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid.

Deze workshop begint met een geleide meditatie om contact te maken met de energiepunten (chakra’s) in je lichaam door middel van visualisatie.
Tijdens de visualisatie kies je één chakra waar je je krachtdier bij gaat vinden.

Daarna zoek je een of meerdere afbeeldingen die je op een kaart plakt; we gebruiken de methode SoulCollage®.

Je doet een appèl op je verbeeldingskracht en je vertrouwt je onderbewustzijn. Zet je verstand op nul, ontspan en laat je diepere energieën toe. Ervaar hoe je verrast wordt door jouw eigen gids in de vorm van een krachtdier te vinden en ontdek welk inzicht dit dier je geeft.

Deze workshop heeft meerdere deelnemers, maar de oefening doe je individueel, zittend op een stoel of liggend op een matje met de ogen dicht. Ik begeleid de hele meditatie en visualisatie op een rustige en aangename wijze, zodat je je kunt ontspannen en concentreren. Iedereen kan het.

Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

Evenement / Agenda delen: