KI.2.B. Retreat week Spanje

KI.2.B. Retreat week Spanje
05-09-2024
09:00
Caudete, Spanje
Buitenland
€ 895,00
ascensie
reizen


Voor wie is deze week met name bedoeld?
Doorzie jij de waanzin van hoe wij leven?
Doorzie jij de lage frequentie realiteit die men in stand wil houden?
Doorzie jij de manipulatie door middel van de zintuigen?
Doorzie jij dat je veel meer bent dan wat je denkt, emotioneel ervaart en als automatisme doet?
Voel jij dat je vrij wilt zijn?
Dat je eindelijk jezelf wilt zijn en ook blijven?
Wil jij investeren in wie jij echt bent?
Wil jij leven vanuit je hart?

Wat zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor de KI.2.B. week?
Wij zijn Lichtwerkers die mensen helpen bij het terugvinden van de optimale balans tussen het aanwezige Spirituele Bewustzijn, jouw Originele Zelf en je Brein, oftewel jouw Persoonlijke Zelf.
Indien jij dit uitgangspunt begrijpt en voelt is dit seminar de sleutel naar wie jij echt bent. Deze week gaat veel en veel verder dan wat vele programma’s je bieden. Het gaat voorbij aan allerlei rituelen, delen van ervaringen, de beloofde bewustzijnsverandering met cacao of paddenstoelen, verder dan allerlei ceremonies en rituelen, yoga en andere ademhalingscirkels etc.
Waarom biedt deze week meer? Omdat het er namelijk om gaat om niet de kracht buiten jezelf te zoeken maar te leren de kracht in jezelf te vinden. En die levenskracht toe te passen in dit aardse leven. Voor mensen die op dat level zitten is dit aanbod geweldig mooi maar wij willen daar naartoe waar het echt om gaat! De frequentie van jouw blauwdruk! De frequentie van liefde en die weten vast te houden in de 3- en 4 dimensionele wereld waarin we leven.

De visie van de facilitators Manon en Paul
De inleiding is belangrijk omdat je vanuit ons perspectief beseft dat werkelijk terugkeren naar wie jij echt bent maatwerk is, en dus persoonlijke aandacht vraagt. Alleen maar werken vanuit een groepsaanbod kan niet leiden tot werkelijke transformatie en gedragsverandering omdat jij volstrekt uniek bent! Jij hebt in je lichaam allerlei ervaringen verwerkt en opgeslagen zoals niemand anders dat heeft, jij hebt unieke patronen in denken, voelen en doen die niet doorbroken kunnen worden met inzicht, en allerlei dingen buiten jezelf.
Het doorbreken van Gedragspatronen vraagt, naast het vermogen om de illusie van het denken te doorzien en de lichamelijke reacties te doorvoelen, een nieuwe strategie in denken, voelen en doen.
Jij bent Spiritueel Bewustzijn en bent hier op aarde om jouw leven te leven. Dat betekent ons inziens leven vanuit je hart, vanuit je Originele Zelf.
Vrij. Onbevangen. Experimenterend. Liefdevol en vanuit Plezier.

Locatie: Caudete (45 minuten vanaf Alicante en 1 uur vanaf Valencia).

Evenement / Agenda delen: