Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum

Rob Noord
09-06-2024
10:00
Amsterdam Centraal-Station
Noord-Holland
€ 0
workshop


Leylijnen zijn krachtplaatsen. Volgens de literatuur over dit onderwerp is het merendeel van oude heilige plaatsen, oude kerken, tempels, kastelen, synagogen, hunebedden, etc. op leylijnen gebouwd. Ook heilige bomen staan vaak op leylijnplekken. Daardoor hebben dit soort plaatsen een magische uitstraling, waar je onder de indruk van kunt raken. Hun ouderdom gaat ver terug in de tijd, soms tot zelfs vóór de middeleeuwen. Mensen voelden door de eeuwen heen dat deze krachtplekken bezinning, verstilling, inspiratie, rust en troost konden geven.

Regelmatig maak ik een leylijnwandeling in het centrum van Amsterdam. Iedereen die daarin geïnteresseerd is, kan meewandelen. Het vertrekpunt is het Centraal Station. We komen langs de Sint-Olofskapel, de Oude Kerk, de Waag, de Nieuwe Kerk en meerdere plekken. Tijdens de wandeling zullen we op een aantal punten stilstaan. Door middel van een ons gevoelszintuig onderzoeken we of wij de energie van de leylijn kunnen voelen. Soms kan het gebeuren dat je een lichte tinteling in je hoofd krijgt of je kunt meer ruimtelijkheid en stilte ervaren.

In een geplande groepswandeling kunnen 4 deelnemers. Deze worden gegeven op zondag(en) van 10.00 t/m 11.30 Startlocatie: Stationsplein, 1012 AB Amsterdam.
Aanmelden: info@robnoord.nl
(Buiten dit event is het ook mogelijk op door-de-weekse-dagen te wandelen op afspraak!)

Nog 0 plaats beschilkbaar.
Evenement / Agenda delen: