Verbinding maken met jezelf/werk/relatie

Verbinding maken met jezelf/werk/relatie - Gites de la Vie - Normandië
17-06-2024
09:00
Le Pont des Planches - Torchamp - Normandië
Buitenland
€850
muziek, zang en dans
retreat


Te midden van de betoverende natuur van Normandië nodigen wij jou van 17-21 juni 2024 uit voor een zomerretraite die gewijd is aan het ontdekken van diepgaande VERBINDING. Laat je inspireren door workshops die de essentie raken: Verbinding met je innerlijke zelf, Verbinding in al je relaties en Verbinding met je dagelijkse bezigheden, zoals werk.

Ontdek hoe het is om vanuit een diepe Verbinding te creëren. Wanneer we in verbinding zijn, krijgt het EGO geen grip en openen zich de poorten tot ware manifestatie. Of je nu zoekt naar betekenis in je werk, het herstel van verbinding met je dierbaren, of simpelweg individuele groei – deze 5-daagse retraite biedt een prachtige eerste stap om vanuit Verbinding te handelen, los van het EGO. We geven ruimte aan jouw persoonlijke behoeften en bieden een unieke gelegenheid om de band met je kind, partner, of jezelf te versterken.

Marco, vastgoedondernemer en lifecoach, bundelt zijn krachten met Mascha, relatiecoach en mediator, tevens medium en spiritueel gids, voor een unieke combinatie van spirituele wijsheid en aardse praktijk. Deze kennis en ervaring delen we graag met jou bij Gites de la Vie in Frankrijk.

Gites de la Vie, gelegen op een schilderachtig landgoed in Normandië, omringd door natuur en een rustgevende rivier, biedt de ideale setting om een week lang te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Ervaar de stilte van het gebied en laat je inspireren.

Niet alleen bieden we inzichten en transformatie tijdens de retraite, maar we besteden ook aandacht aan de cruciale vraag: 'Hoe integreer ik het geleerde in mijn dagelijks leven thuis?' Want de ware kunst van een retraite is om de opgedane wijsheid te vertalen naar blijvende verandering in je thuissituatie.

Laat je leiden door de verbinding, en ontdek de kracht van samenzijn en groei te midden van de serene pracht van Normandië.
Evenement / Agenda delen: